Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TEŞKİLATLAR VE TABANDA VEYSİ AKAY’A BÜYÜK İLGİ VE TEVECCÜH VAR..

24 Haziran seçimlerine doğru

24 Haziran seçimlerine doğru takvim tüm hızıyla işlerken aday adayları da saha çalışmalarını sürdürüyor. Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Veysi Akay, Anadolu yakasındaki teşkilatlar ve tabanda büyük destek görüyor. Teşkilatların bağrından gelen bir isim olması hasebiyle; ‘siyasi tecrübesi’ ve ‘eğitimci yanı’ ile dikkat çeken Akay, Kadıköy’den Tuzla’ya gittiği tüm ilçelerde ilgi ve teveccühle karşılanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda milletvekili aday adaylığı müracaatını yapan Veysi Akay, 1. bölgede çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Anadolu yakasında Kadıköy’den Tuzla’ya bir çok ilçe teşkilatına ziyaretler gerçekleştiren Akay, gittiği her yerde büyük ilgi ve teveccüh ile karşılanıyor. Siyasi deneyimleri ile tabanda önemli bir sinerji yaratan Akay, bugüne kadar birlikte eğitim çalışmaları ve saha etkinlikleri yaptığı partililerden yoğun destek görüyor. “Ülkem ve partim için her türlü görev ve sorumluluğu almaya hazırım” diyen Akay, başta eğitim olmak üzere, çeşitli konulardaki proje ve düşünceleri ile ilgi odağı oluyor.

Bugün çalışmalarına Tuzla’dan başlayan Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Veysi Akay, Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlçe teşkilatında partililerle bir araya gelen Akay, çeşitli konulara ilişkin görüş alışverişinde bulunduğu partililerden destek duaları aldı.

Veysi Akay’ın gün içindeki ikinci durağı Pendik oldu. Ak Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil ve yönetimini ziyaret eden Akay ve çalışma arkadaşları, Pendik’te de yoğun ilgi ve teveccüh ile karşılandılar. Pendik ilçe başkanlığında partililerle buluşan Akay, 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve milletimizin geleceği adına önemli bir dönüm noktası olduğunu anlattı.

Pendik’ten sonra Kartal’a geçen Veysi Akay, burada da ilçe başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol ve yönetimini ziyaret eden Veysi Akay, birlikte uzun yıllar siyaset yaptığı dava arkadaşları ile 24 Haziran’a ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Maltepe çalışmaları kapsamında Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Erikçi ve yönetimine ziyarette bulunan Veysi Akay, uzun yıllar birlikte görev yaptığı partililerden büyük ilgi ve teveccüh gördü. Ak Parti tabanında kendisine karşı oluşan coşku ve heyecanı partilileriyle paylaşan Akay, herkese teşekkür etti.

Günün son ziyaretini Kadıköy’e gerçekleştiren Veysi Akay, burada da yine geçmişten günümüze birlikte yol yürüdüğü dava arkadaşlarıyla bir araya geldi. Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı Aydoğan Ahıakın ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Veysi Akay, “Büyük Ak Parti ailesi olarak Türkiye’nin geleceği adına yapacak daha çok işimiz, söyleyecek sözlerimiz var. Onun için hep birlikte bu kutlu yürüyüşü sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. Veysi Akay, diğer ilçe teşkilatlarını da ziyaret ederek partililerle bir araya gelmeye devam edecek.

Reklamı Geç