Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“TOKAT İLİ DERNEKLER FEDERASYONU’NDA ‘BİRLİK’ ZAMANI…”

Tokatlı hemşeri derneklerin en

Tokatlı hemşeri derneklerin en büyük çatı örgütlenmesi Tokat İli Dernekler Federasyonu Genel Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan genç, dinamik iş insanı ve başarılı siyasetçi İlhan Bayram; “Gençliğimiz var yüreğimize yar, artık bu gömlek bize dar. Ayrıştıran değil, birleştiren, ‘Biz’ anlayışını egemen kılan yönetim modeliyle TOKDEF’i STK’lar arasında bir marka yapacağız.”

Tokat İli Dernekler Federasyonu Genel Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan genç, dinamik iş insanı ve başarılı siyasetçi İlhan Bayram, iddialı bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Memleketi Tokat’ın mevcut nüfusu kadar hemşerisinin ağırlıklı İstanbul olmak üzere il dışında ikamet ettiğini kaydeden İlhan Bayram, “En büyük potansiyel bizde, imkanlar bizde, kaynak bizde. Daha fazla gayret, özveri ve emekle hayal bile edilemeyen noktalara ulaşacağımıza olan inancımla bu göreve talibim. Ayrıştıran değil, birleştiren bir yönetim modeliyle ‘Biz mevsimini’ egemen kılacağız. Hemşerilerimin tüm beklenti ve taleplerini fazlasıyla karşılamanın ötesinde TOKDEF’i Türkiye’nin bir numarası yapmak için ekip arkadaşlarımla birlikte çıktığımız bu yolda birliğimizin gücüne güç katarak hedeflerimize koşar adım ilerleyeceğiz” dedi.

“Değerlerimizden kopmadan memleketimizin örfüne, adetine, geçmişine ve de geleneklerine daha fazla sahip çıkacağız” diyen İlhan Bayram; “Tokatlı olmanın, bir ayrıcalık olduğunu her bir hemşerimize sonuna kadar hissettireceğiz. Bunu başarmanın yolu, daha güçlü ve daha çok söz sahibi bir TOKDEF oluşturmaktan geçiyor. TOKDEF’i her bir hemşerimizin sırtını yasladığı dağ gibi bir güç haline getireceğiz. Bugünden yarınları örgütleyeceğiz. Ticarette, siyasette, kültürde, sanatta, sporda ve sosyal yaşamın her alanında Tokatlılar artık konuşacak ve konuşulacak. Etkin olacak, etkili olacak. Tokatlı, dayanışma ve elbirliği ile kalkınacak, kalkındıracak. Yepyeni bir vizyon ve imaj kurguluyoruz. Gençler ve kadınlarımızın en ön safta olduğu yeni bir başarı hikayesi yazmanın derdindeyiz. TOKDEF’i sıradan bir hemşeri örgütlenmesinin çok daha ötesinde marka bir kavram yapmanın peşindeyiz. Tüm bu ideallerimiz için ya bir yol bulacağız ya da yeni bir yol açacağız” şeklinde konuştu.

İlhan Bayram’ı yakından tanıyalım..

20 Eylül 1979 Niksar Pelitli Köyü doğumlu İlhan Bayram, ilk orta ve lise öğrenimini memleketi Niksar’da tamamlamıştır. Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü’nde öğrenimini sürdüren İlhan Bayram, özel sektörde Türkiye’nin önde gelen medya kuruluşlarında üst düzey yöneticilik yaptı. Bayram, ticari faaliyetlerine aile şirketi Cihan Metal’in genel müdürü ve Vizyon Demir Çelik Yapı İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı olarak devam etmektedir. Sosyal ve siyasi yaşamı da hareketli geçen Bayram, Karadeniz Dernekler Federasyonu’nda genel başkan yardımcılığı, TÜMTOKDER, Memleket Sevdalıları Derneği, ADD, Pelitli Köyü Dernek Başkanlığı ve TOKDEF Genel Başkan Yardımcılığı gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görevler aldı. Siyasette de başarıla işlere imza atan Bayram, Cumhuriyet Halk Partisi örgütlenmelerinde mahalle başkanlığı, ilçe yöneticiliği, il komisyon yöneticiliği, ilçe kongre delegeliği ve son olarak da Çekmeköy Belediyesi meclis üyeliği görevlerinde bulundu. Bayram, evli ve iki çocuk babasıdır.  

Reklamı Geç