Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOKATLILAR, ETKİN SAHA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR..

Geçtiğimiz hafta sonu Sancaktepe’de

Geçtiğimiz hafta sonu Sancaktepe’de yenilenen genel merkezini görkemli bir törenle hizmete açan TOKDEF, yeni haftaya da yerel yönetim ziyaretleri ile devam etti. Bu kapsamda Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ı makamında ziyaret eden TOKDEF yönetimi, çeşitli konularda istişarelerde bulundu.

Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF Genel Başkanı İlham Özel ve yönetiminin Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a gerçekleştirdiği nezaket ziyareti sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Karşılıklı tanışma ve yeni döneme ilişkin hedeflerin konuşulduğu ziyarette Başkan Ahmet Poyraz, yeni TOKDEF yönetimine başarı dileklerini iletti. Dernek, vakıf gibi tüm sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yapan Başkan Poyraz, “Toplum yararına, millet hayrına hizmet üreten herkesten Allah razı olsun. Yaptığımız her çalışmada, her etkinlikte tek bir vatandaşımızın bile memnun kalmasını sağlayabiliyor ve o kişinin hayır duasını kazanabiliyor isek ne mutlu bizlere” dedi.

Yöresel derneklerin hemşeriler arası dayanışmada önemli rol üstlendiğine de vurgu yapan Başkan Poyraz, “Bizler de yerel yöneticiler olarak tüm yöre derneklerimiz ile her zaman yakın diyalog ve işbirliği içerisindeyiz. İlçemizdeki hemşerilerimize yönelik hizmetler hususunda TOKDEF ile de her zaman istişare halinde olmaktan memnuniyet duyarız” şeklinde konuştu.

Ziyarette Başkan Ahmet Poyraz’a federasyon hakkında bilgiler veren TOKDEF Genel Başkan İlhami Özel, göreve gelmelerinin üzerinden 2.5 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen yönetim kurulu ile birlikte yoğun çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydetti. 91 üye derneğin ana çatısını oluşturduğu TOKDEF’in önemli bir hemşeri potansiyeline sahip olduğunu söyleyen Başkan Özel, yerel ve genel tüm kurum ve kuruluşlarla her zaman yakın temasta olmaya gayret ettiklerini dile getirdi. Yenilenen genel merkez binasının açılmasının ardından söz verdikleri gibi öğrenci burslarını da başlatmayı planladıklarını anlatan Başkan Özel, “Siz yerel yöneticilerimiz ile de işbirliği ve dayanışma halinde olmaktan mutluluk duyarız” dedi.

Ziyaret programının sonunda günün anısına TOKDEF Başkanı İlham Özal tarafından Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a bir hediye takdiminde bulunuldu ve yönetim kurulu üyeleri ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Reklamı Geç