Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOKDEF’TE BEKLENEN DEĞİŞİM GERÇEKLEŞTİ; YENİ BAŞKAN HALİL BAKAN..

Tokat İli Dernekler Federasyonu

Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF’te beklenen değişim gerçekleşti. Samandıra Mustafa Öncel Kültür Merkezi’ndeki kongrede mevcut başkan Murat İlter’in aldığı 144 oya karşılık 156 oyla TOKDEF’in yeni başkanı seçilen Halil Bakan, “İstanbul’da potansiyel olarak 2. sırada olan Tokatlılar’ın da artık bir bakanı var” dedirtti.

İstanbul genelinde son derece iyi bir potansiyele sahip olan Tokatlı hemşerilerin tam 80 dernek temsilcisi ile bünyesinde yer aldığı TOKDEF’te beklenen genel kurul yapıldı ve değişim yaşandı. Mevcut başkan Murat İlter’in 144 oyuna karşılık 156 oyla seçimi kazanan yeni başkan Halil Bakan, “Huzurlarınızda bu yeni döneme, yeni bir kan ve can taşımak üzere ekip arkadaşlarımla birlikte hemşerilerimin hizmetindeyim” şeklinde konuştu.

Son derece çekişmeli geçen genel kurulun siyasetçilerden iş dünyasına çok sayıda misafiri vardı. Gün boyu süren kongrede Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından divan heyeti oluşturuldu ve gündem maddeleri oylanarak kabul edildi. Günün sonunda ise iki listeli başkanlık seçimi vardı. Her iki aday da plan ve projelerini anlattılar ve sahnede, ‘Kim kazanırsa kazansın kazanan Tokat olacak’ mesajları verdiler.

Uzun süren oylamanın sonucunda TOKDEF bünyesindeki çeşitli ilçe ve köy derneklerinden toplam 300 delege oy kullandı. Oy sayımında mevcut başkan Murat İlter 144 oyda kalırken değişimcilerin adayı Halil Bakan 156 oyla seçimi kazandı. Genel kurul sonrası yeni yönetimiyle birlikte çıktığı sahnede bir teşekkür konuşması yapan TOKDEF’in yeni başkanı Halil Bakan, federasyon yapısının tam anlamıyla kurumsal alt yapıya kavuşturulması ve herkese açık şeffaf yönetim şekli gibi adaylık sürecinde vermiş olduğu tüm vaatlerin sonuna kadar arkasında durup, plan ve projelerini bir bir hayata geçireceklerini ifade etti.

“Güçlerimizi birleştirip hayallerimizi gerçekleştireceğiz diye çıktığımız bu yolda tüm hemşerilerimizi TOKDEF çatısı altına bekliyoruz” diyen Halil Bakan, “Bu halkayı hep birlikte geliştirerek büyüteceğiz ve etkimizi maksimum seviyeye çıkarıp bunu hemşerilerimiz ve memleketimiz için değerlendireceğiz” dedi.

Halil Bakan başkanlığındaki TOKDEF’in yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: İlhan Bayram, Selahettin Tezce, Ercan Özen, İlhami Özel, Celal Ateş, Servet Çelik, Veysel Dal, Veysel Sarar, Hasan Erginyavuz ve Şerife Telci. Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Ahmet Karadağ, Haydar Yeşilçimen, Özcan Dursun, Arif Özgül, Mehmet Yılmaz, Salih Karlı, Sadık Evren, Celal Kaba, Haydar Arslan, Zeynel Yıldız ve Sami Tosun. Denetim kurulu üyeleri ise her iki listenin ortak kararı ve tüm delegelerin açık oylaması ile aynı isimler seçildi.

Reklamı Geç