Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOKDEF’TE İLHAN BAYRAM’LA YENİLİK VE DEĞİŞİM ZAMANI…

27 Şubat’ta kongresini yapmaya

27 Şubat’ta kongresini yapmaya hazırlanan Tokat Dernekler Federasyonu TOKDEF’te Genel Başkan Adayı İlhan Bayram’a hemşeri ve delege desteği her geçen gün artıyor. Heyecan yaratan projeleri, vizyoner ekibi ve dinamik kişiliği ile ilgi gören genç başkan adayı İlhan Bayram, “Tokatlı hemşerilerim gücünün farkına varacak” diyor.

İstanbul’da nüfus ve potansiyel açısından ilk 5’e giren Tokatlılar’ın en büyük çatı örgütlenmesi Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF’te, İlhan Bayram’la yeniliğin ve değişimin ayak sesleri yükseliyor. Bünyesinde 91 dernek 637 delegesi olan TOKDEF, büyük değişime gün sayıyor. 27 Şubat’taki kongre öncesi tüm kesimlerin desteğini kazanmaya devam eden TOKDEF Genel başkan Adayı İlhan Bayram, heyecan yaratan projeleri, vizyon sahibi ekibi ve dinamik kişiliği ile ilgi görüyor. Tokat merkez köyleri ve Niksar başta olmak üzere; Almus, Turhal, Zile, Artova, Reşadiye ve Erbaa derneklerinin büyük oranda yanında yer aldığı İlhan Bayram, temsilciliğini aktif hale getireceğini söylediği Ankara’daki derneklerin de büyük oranda desteğini kazanmış durumda.

Kendisi gibi genç ve dinamik ekibi ile güven veren TOKDEF Adayı İlhan Bayram, en büyük desteği ise çağdaş ve akılcı projeleri ile kazanıyor. Bayram. TOKDEF çatısı altında Tokatlı hemşerilerin birlik ve beraberlik içerisinde kalkınması ve gelişmesine yönelik projelerini iki aşamada değerlendiriyor. Görev süresinin ilk bir yılında yapacakları hizmetleri ve sonraki süreçte gerçekleştirecekleri projeleri ayrı ayrı anlatan Bayram, 3 ay içerisinde başkanlar kurulunu toplayarak buradan çıkacak karar doğrultusunda daha büyük bir yapılanma olan konfederasyon oluşumunu da hayata geçirmeyi planladıklarını söylüyor. Yine görev süresinin ilk birinci yılında TOKDEF’e kendi mülkiyetinde olacak yeni merkezini mutlaka kazandıracaklarının da sözünü veren Bayram, “Bu sözümüzü yerine getirmediğimiz takdirde bu çatı altında başka hiçbir talep açmayacağımın sözünü şimdiden veriyorum” diyor.

TOKDEF’in kendi mülkiyetindeki yeni merkezinde tüm derneklerin hizmetinde olacak sekreteryanın sürekli açık olacağını söyleyen İlhan Bayram, www.yerelgazete.com.tr ye konuştu. “2008 yılında kurulan TOKDEF’in geçen bunca zamanda kendi yerinin, yurdunun olmaması bizleri üzüyor” diyen bayram; “Bu büyük yapılanmanın artık ayaklarının üzerinde durma zamanı geldi ve geçiyor bile. TOKDEF artık kurumsal kimliği ile her arenada olmalı ve söz hakkını sonuna kadar kullanarak verimli ve etkin rol oynamalıdır. Ben ve arkadaşlarımın yapmayı taahhüt ettiği plan ve projeler ortada. Tokatlı hemşerilerimizin gücünün ve potansiyelinin farkına varacağı işler yapacağız. Bizler dayanışma ruhu ile yürekten inandıktan sonra imkan ve kaynaklar her zaman bulunur. Maddi, manevi tüm gereksinimlerin garantisi biz Tokat gençliğiyiz. 27 Şubat TOKDEF için bir milat olacak. Artık ‘ben’ değil, ‘biz’ mevsimi yaşanacak” dedi.

İlhan Bayram’ın TOKDEF çatısı altında yapmayı taahhüt ettiği projelerini şu şekilde sıraladı:

Reklamı Geç