Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOPLANTILAR CANLI YAYINLANSIN TEKLİFİ VERİLEN ÇEKMEKÖY MECLİSİ’NDE AK PARTİ’DEN 2 İSTİFA GELDİ..

Çekmeköy Belediye Meclisi Mayıs

Çekmeköy Belediye Meclisi Mayıs ayı oturumları başladı. İlçe genelinde üzerinde okul binaları bulunan bazı eğitim alanlarının belediyenin vergi borçlarına mahsuben maliyeye devrinin ilgili komisyonlara havale edildiği meclis toplantılarının ilk gününe CHP’nin verdiği ‘toplantılar canlı yayınlansın’ önergesi ve Ak Parti’den istifa ederek kendi parti gurubunu kuran MHP’li üyeler damgasını vurdu.

Çekmeköy Belediye Meclisi, Mayıs ayı oturumlarına Meclis Birinci Başkan Vekili Şenol Alan yönetiminde başladı. Ramazan ayı, yaklaşmakta olan 19 Mayıs, geçmiş 1 Mayıs ve Ramazan Bayramı ile Hıdırellez Bayramı gibi günlerin karşılıklı kutlandığı meclisin ilk günkü oturumuna CHP Meclis Üyesi İlhan Bayram’ın diğer meclis üyelerinin imzasıyla getirdiği, ‘toplantılar canlı yayınlansın’ önergesi ve MHP’li üyelerin Ak Parti’den istifası damgasını vurdu.

CHP’li üyelerin bir diğer önergesi de ilçe genelinde belediyeye ait bazı terk alanları üzerinde ecri misil karşılığı kurulan büfe adı altındaki restoranlarla ilgili açıklama istemine yönelik oldu. Her iki önerge de Ak Parti ve CHP’li üyelerin oy birliği ile başkanlık makamına havale edildi.

Meclis gündeminde ise ilçe genelinde üzerinde okul binaları bulunan bazı eğitim alanlarının belediyenin borçlarına karşılık maliyeye devrinin ilgili komisyonlara havalesi vardı. 31 Mart seçimlerinde Cumhur ittifakı çatısı altında seçime giren MHP’li meclis üyeleri Alpaslan Şahinoğlu ve Ahmet Emin Kakşi, Ak Parti’den istifa ederek MHP gurubunu oluşturdular.

Reklamı Geç