Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TRABZONLULAR DERNEĞİ MUHTARLARI AĞIRLADI..

31 Mart seçimlerinin ardından

31 Mart seçimlerinin ardından mazbatalarını alarak göreve başlayan Çekmeköy’ün yeni seçilmiş ve devam eden mahalle muhtarlarını hafta sonu kahvaltısında ağırlayan Trabzonlular Derneği, tabana yaydığı sosyal faaliyetlerini toplumumuzun en temel taşları muhtarlar aracılığı ile daha da yaygınlaştıracağının sinyalini verdi.

Çekmeköy’de faaliyet gösteren Trabzonlular Derneği, sosyal faaliyetlerine toplumun tüm kesimlerini dahil etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz 31 Mart seçimlerinin ardından mazbatalarını alarak göreve başlayan mahalle muhtarlarını sabah kahvaltısında ağırlayan Trabzonlular Derneği, Çekmeköy için neler yapılabileceğini istişare etti. Göreve devam eden ve seçilen muhtarların katıldığı toplantıda yeni muhtarların heyecanı gözlerden kaçmadı.

Muhtarlara hitaben bir selamlama konuşması yapan Dernek Başkanı Hasan Keleş, “Yöresel bir derneğiz elbette ama yaşadığımız bölgemize sonuna kadar duyarlı ve topluma katma değer üretmeye çalışan bir yapıyız. Bölgemizin başta siz değerli muhtarları olmak üzere tüm kesimleri ile istişare ve fikir alış verişi toplantılarımızı sürdüreceğiz. Bu toplantılardan çıkan fikirler doğrultusunda bölgemize yararlı ve hayırlı hizmetler üretebileceğimize inanıyoruz” dedi.

Çekmeköy Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sırapınar Muhtarı Nejat Girgin de yaptığı konuşmada muhtarlar buluşmasına vesile olduğu için dernek yöneticilerine teşekkür etti. Çekmeköy muhtarları arasında birlik ve beraberliği güçlendirici ve hizmeti daha paylaşımcı kılacak her çalışmanın önemli olduğunu kaydeden Nejat Girgin, “Muhtarlar halka ulaşmanın en yakın yoludur. Her mahallenin eksiğini, fazlasını en iyi muhtarlar bilir. Dolayısıyla muhtarlarla irtibatta olan vatandaşla irtibatta demektir” dedi.

Reklamı Geç