Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TRAFİK POLİSİNDEN ACİL ÇÖZÜM BEKLENİYOR..

Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe

Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe gibi 3 ilçenin birleşme noktası olan Kemerdere Metrogarden önündeki metro çalışmalarının hafriyatını alan kamyonlar bölgede adeta trafik terörü estiriyor. Vaziyetten şikayetçi olan mağdur sürücüler, trafik polisinin sokak aralarında araç çekme işine biraz ara verip denetimlerini artırarak konuya çare olmasını istiyor.

kamynter1Geçtiğimiz günlerde törenle açıldıktan sonra yol güzergahının değiştirilerek önünden geçirildiği METROGARDEN bölgesinde trafik kaosu bitmek bilmiyor. METROGARDEN önünde devam eden metro inşaatının hafriyatını almak için yolu adeta tıkayarak ve diğer küçük araç sürücülerine hiç yol hakkı tanımayarak adeta trafik terörü estiren kamyonlar, araç sahiplerini çileden çıkarmaya devam ediyor.

ORTADA TRAFİK POLİSİ YOK ÇÜNKÜ:..

Çekmeköy, Ümraniye ve Sancaktepe gibi 3 ilçenin birleşim noktası olan bölgede işin ilginç yanı ise hiç trafik polisinin olmayışı. Trafik polisi yok çünkü; her 3 ilçenin emniyet müdürlüğü topu birbirine atıyor. Vukuat alanı sınır bölgesi olunca haliyle her ilçenin polisi diğer bölgeden hizmet bekliyor. Bu durumu fırsat bilen hafriyat kamyonları da kafalarına göre yol tıkayıp, diğer araçların üstüne üstüne gitme suretiyle adeta trafik terörü estiriyor.

VATANDAŞ; ‘ARTIK YETER’ DİYE İSYAN EDİYOR

Daha fazla hafriyat alıp bölgeden çıkma uğruna yaratılan bu trafik keşmekeşinin mağduru küçük araç sürücüleri, kamyon sürücülerinden dayak yeme korkusu bile yaşıyor. Polisin, ara sokaklardan ve bina önlerinden vatandaşın araç trafiğini aksatmayan özel otolarını çekmeye kısa bir süre ara verip Kemerdere’deki bu rezalete bir çare bulmasını isteyen araç sürücüleri, “Artık yeter” diyerek isyan ediyor. Şimdi gözler Çekmeköy, Ümraniye ve Sancaktepe emniyet müdürlüklerinde ve polisin bölgede yapacağı denetimlerde.

Reklamı Geç