Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜGVA KİTAP KAFE ÜMRANİYE’DE AÇILDI..

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ümraniye İlçe Temsilciliği Kitap Kafe’nin açılışını yaparak 50. Perşembe Demi programının konuğu oldu. Başkan Hasan Can, gençlere tecrübelerini aktardı.

Ümraniye Belediyesinin Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde yer tahsis ettiği ve destek verdiği TÜGVA Ümraniye İlçe Temsilciliği Kitap Kafe’nin açılışını Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can yaptı. Başkan Hasan Can açılış ile birlikte 50. Perşembe Demi programının özel konuğu oldu. Programa Belediye Başkanı Hasan Can ve Eşi Saliha Can’ın yanı sıra Kaymakam Suat Dervişoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özkaya, TÜGVA İstanbul İl Temsilcisi Fatih Coşar, TÜGVA Ümraniye İlçe Temsilcisi Eyüp Erkovan, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, Meclis üyeleri, STK temsilcileri, belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Okunan İstiklal Marşının ardından program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

TÜGVA Ümraniye İlçe Temsilcisi Eyüp Erkovan, yaptığı konuşmada “Bugün burada gerçekleştireceğimiz 50. Perşembe Demi programımıza hoş geldiniz. TÜGVA Ümraniye İlçe Temsilciliğine her zaman her konuda destek olan ve bu güzel mekânı bizlere armağan eden Belediye Başkanımız Hasan Can’a teşekkür ediyorum. Bugün burada açacağımız kitap kafenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Daha sonra TÜGVA İstanbul İl Başkanı Fatih Coşar, “Cenabı Hak açacağımız bu güzel mekânımızı hayırlı eylesin” dedi. Coşar, TÜGVA hakkında bilgiler verdi ve Başkan Hasan Can’a vermiş olduğu desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Ardından TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özkaya bir teşekkür konuşması yaptı.

Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen bir konuşma yaptı. “20-30 yıl önce bu ortamları bizlere anlatsalar hayal edemezdik. Bizlere bu günleri bağışlayan Allah’a hamdolsun. Bu mekânları açanlardan sebep olanlardan Rabbim razı olsun” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, bir konuşma gerçekleştirdi. “İslamın ilk emri “Oku.” Maalesef ülkemize baktığımız zaman kitap okuma oranı çok az. İşte bu açılan kitap kafe bu anlamda çok önemli. Bu güzel mekânı tahsis eden belediye Başkanımız Hasan Can’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Hasan Can bir konuşma gerçekleştirerek, “Güzel bir akşam. Arkadaşlarımız söylenmesi gereken her şeyi söylediler. Burada gençlerimiz çocuklarımız kitap okuyacaklar, vakitlerini dolu dolu geçirecekler. Perşembe Demi programlarıyla bir araya gelecekler. Bu güzel mekân, hayırlı olsun mübarek olsun. Bu mekân Gençliğimizin aydınlığında ve huzurla aydınlanmasına vesile olsun” dedi.

Kaymakamı Suat Dervişoğlu ise konuşmasında, “TÜGVA 4 yıllık bir geçmişi olan genç bir vakfımız. Bu vakfımız birçok başarılı işlere imza atmıştır. Bu mekânı gençlere tahsis eden Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk’ün okuduğu dualarla birlikte Başkan Hasan Can ve protokol kurdele keserek kitap kafenin açılışını gerçekleştirdiler. Daha sonra Başkan Hasan Can açılışını yaptığı TÜGVA Kitap Kafe’nin 50. Perşembe Demi programına katılarak gençlere bilgi ve tecrübelerini aktardı. Programın sonunda TÜGVA Ümraniye İlçe Temsilcisi Eyüp Erkovan, Başkan Hasan Can’a Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Reklamı Geç