Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜGVA’DAN TÜRKMENLER İÇİN DUA..

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ümraniye İlçe Temsilciliği’nin organize ettiği ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla, Ümraniye’de cuma namazı sonrası Bayırbucak Türkmenleri için dua edildi.

tügva türkmen dua 2Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ümraniye İlçe Temsilciliği üyesi bir grup ve çok sayıda vatandaş cuma namazı sonrası Bayırbucak Türkmenleri için dua etti. Ümraniye Cevher Ağa Camii’nde Cuma namazı sonrası bir araya gelen grup, Rusya’yı kınadı. Türkiye Gençlik Vakfı Ümraniye İlçe Temsilciliği adına Eyüp Erkovan açıklama yaptı.

tügva türkmen dua 3Eyüp Erkovan, “Türkmen Dağı’nda öz kardeşlerimizi katleden başta katil Rusya olmak üzere, zalim Esad rejimini, sözde Müslüman devletleri ve güçlünün yanında olmak uğruna zulme boyun eğen, görmezden gelen mezalim dünya devletlerini lanetliyoruz. Tarih elbette tekerrür edecek ve dünya adalet üzerine yönetilecektir. Buna inancımız tamdır. Mazlum coğrafyaların umudu ülkemizin bekasına kast etmek isteyen dâhili ve harici tehditler ne olursa olsun, ideallerimiz doğrultusunda, yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Türkmen Dağı’ndan Doğu Türkistan’a, Mescid-i Aksa’dan Kahire’ye, Cezayir’den Tunus’a mazlum coğrafya için dua vaktidir” dedi.

tügva türkmen dua 1

 

Reklamı Geç