Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“TÜM TOKATLI HEMŞERİLERİMİZİ KUCAKLAYAN ANLAYIŞLA..”

Merkezi Sancaktepe’de faaliyet gösteren

Merkezi Sancaktepe’de faaliyet gösteren İstanbul’daki Tokatlı hemşerilerin en büyük sivil toplum kuruluşu Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF’te yeni dönem başladı. Görevi Halil Bakan’dan devir alan yeni başkan İlhami Özel, “Tüm hemşerilerimi kucaklayan bir yönetim anlayışı ile hep birlikte çalışacağız” dedi.

Geçtiğimiz hafta Yenidoğan Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde coşkulu bir katılımla kongresini gerçekleştiren Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF’te değişim kararı çıkmış ve delegenin büyük çoğunluğu İlhami Özel’i başkan seçerek yeni bir dönemin başlangıcı kararını vermişti. Genel kurulun ardından dün de Sancaktepe’de bulunan federasyon merkezinde devir-teslim töreni vardı.

TOKDEF’in önceki dönem başkanı Halil Bakan, “Genel kurulun coşkulu geçmesine katkı sunan tüm başkan adaylarına ve size teşekkür ediyor başarılar diliyorum. Bu bir bayrak yarışıdır ve bugün bu bayrağı siz teslim aldınız. Sizin ve yönetim kurulunuzun her zaman yanında olacağım” sözleriyle görevi yeni başkan İlhami Özel’e devretti.

Yeni dönem yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı devir-teslim töreninde yeni başkan İlhami Özel, “Federasyonumuz için bu güne kadar yapmış olduğunuz çalışmalar nedeniyle size ve yönetim kurulunuza teşekkür ediyorum. Bunun bir hizmet yarışı olduğunu biliyor ve bu bilinçle genel kurulun bize vermiş olduğu yetkiyle görevi teslim alıyorum. Bugünden itibaren tüm hemşerilerimi kucaklayan bir anlayışla hep birlikte çalışmaya başlayacağız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç