Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TUNCAY ÖZKAN ÇEKMEKÖY’DE PARTİLİLERE SESLENDİ

Partisinin çalışma programı kapsamında

Partisinin çalışma programı kapsamında Türkiye’yi adım adım gezerek il ve ilçe örgütlerinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Parti Meclisi Üyesi Tuncay Özkan, Ümraniye ve Çekmeköy’de halka seslendi. Çekmeköy İlçe Örgütü’nde yoğun sevgi gösterileri ile karşılanan Özkan, “İktidar olma umudumuzu hiçbir zaman yitirmedik, bundan sonra da yitirmeyeceğiz” dedi.

chptuncay5CHP Parti Meclisi Üyesi Tuncay Özkan, ülkeyi karış karış gezerek partisinin seçim çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul’un da ilçelerini ziyaret ederek CHP ilçe merkezlerinde vatandaşlarla biraraya gelen Özkan’ın bugünkü programında Ümraniye ve Çekmeköy vardı. Ümraniye’den sonra Çekmeköy’de İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve kalabalık partililer tarafından yoğun sevgi gösterileri ile karşılanan Özkan, CHP iktidarı için umutlu olduğunu yineledi. Ülkemizin işsizlik, iş kazaları, terör, çözüm süreci, yolsuzluk ve yoksulluk sorunlarla boğuşmaktan bir arpa boyu yol alamadığını söyleyen Tuncay Özkan, Türkiye’deki tüm bu sorunları çözecek tek anahtarın CHP iktidarı olduğunu kaydetti. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt yaklaşmakta olan 2015 seçimleri öncesi partililere daha çok çalışmaları yönünde mesajlar verdi.

chptuncay2Umut Gönüllüleri adı altında başlattıkları projenin tüm ülkeye dalga dalga yayıldığını anlatan Özkan, “İşsizliğin de, yoksulluğun da, çözüm sürecinin, taşeronlaşmanın da tek çözüm yolu CHP iktidarıdır. Ben bu dava uğruna hiçbir zaman umudumu yitirmedim. Bundan sonra da hep birlikte sarılarak bu umudumuzu yeşertmeye ve gerçekleştirmeye çalışacağız” dedi. CHP iktidarında halka makarna, kömür, bulgur ve erzak paketleri değil destek kart verileceğini ifade eden Tuncay Özkan, herkese iş olanağı yaratarak işsizlik sorununu çözeceklerini ifade etti.

chptuncay3Çözüm süreci için her kafadan ayrı bir ses çıktığını da iddia eden Özkan, “Çözüm süreci hakkında kimin ne dediğini anlamak da mümkün değil” şeklinde konuştu. Diyarbakır, Cizre ve Siirt’te uygulanan hukukla Çekmeköy’de uygulanan hukukun aynı olmadığını da savunan Özkan, “CHP iktidarında eşit yurttaşlık ve herkese eşit adalet olacak” dedi. Kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde ortak mücadele çağrısında bulunan Özkan, “2015 seçimleri geliyor. Kapı kapı gezip, gece gündüz demeden halkımıza CHP’nin çözüm programını anlatacağız. Bizi ayırmak, bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı inadına birleşip, birbirimize sarılacağız” dedi.

chptuncay1CHP’li belediyelerde neden taşeron işçi olduğuna yönelik bir açıklama da yapan Özkan, “Evet bu doğrudur çünkü yasalar buna sebep oluyor. CHP iktidarında yapacağımız yasal düzenleme ile taşeron işçi uygulamasına son vereceğiz” dedi. “CHP kokuşmuşluğun ve çürümüşlüğün yeri değildir” diyen Özkan, ön seçim vurgusu yaptı ve tavandan tabana değil, tabandan tavana, örgütün yönetime hakim olduğu bir siyasi model sisteminin hakim olacağını söyledi.

chptuncay4Suriye meselesine de değinen Özkan, “Bakın o insanlar kendi ülkelerinde birlik ve beraberliklerini kaybedip başka ellerin oyunlarına geldikleri için bugün buradalar. İşte bizler de aynı oyuna çekilmek isteniyoruz. Aman böyle oyunlara gelmeyelim” dedi. Kadınlara ve gençlere bu noktada önemli görevler düştüğünü hatırlatan Özkan, “Kadınlarımız ve gençlerimizi bilinçlendirmeliyiz” dedi. Toplantı sonunda CHP’ye yeni katılanlara rozet de takan Tuncay Özkan, partililere kendi kitabını imzaladı.

Reklamı Geç