Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TURGUT; “CUMARTESİ GÜNÜ KAZANAN CHP ÖRGÜTÜ VE ÇEKMEKÖY OLACAK”

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın hafta sonu Cumartesi günü Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde yapılacak 4. olağan kongresi için başkanlık yarış tüm hızıyla devam ederken bir açıklama da İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Turgut’tan geldi. Biri önceki dönem ilçe başkanı, biri ilçe yönetiminden ve biri de kurultay delegesi 4 ismin yarıştığı genel kurula sayılı gün kala gazetemize konuşan siyasetin deneyimli ismi Hüseyin Turgut, “Sıkıntı yok, her şey çok daha güzel olacak. Kazanan Çekmeköy olacak ve kongre sonucunda tüm adaylarla birlik ve beraberlik fotoğrafı verilecek” dedi.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı kongresi öncesinde gazetemize konuşan partinin önde gelen isimlerinden Hüseyin Turgut, neden mevcut İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ile yola devam etme kararı aldığına da açıklık getirerek; “Her şeyden önce 4. olağan kongremizin partimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Parti içi demokrasinin en güzel örneklerinden birini yaşıyoruz. Kongre öncesi güzel bir yarış var ve ben bu yarışta mevcut ilçe başkanımız sayın Hüseyin Kızıldaş ile yola devam etme kararı almış bulunmaktayım. Bu kararı almamdaki en önemli etken Sayın Kızıldaş’ın kazanma hırsı ile çalışkanlığı olmuştur. Bu kazanma hırsı ve azmi ile Çekmeköy’de halkın iktidarını kuracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Cumartesi günkü kongreden daha güçlü, daha donanımlı ve daha birikimli bir CHP ilçe yönetiminin çıkacağına inandığını kaydeden Hüseyin Turgut, “Gençlik ve kadın kollarımızdan sonra şimdi de ilçe yönetimimiz yenilenecek ve 2019 seçimlerinde, önce Çekmeköy’de sonra tüm Türkiye’de halkın iktidarını kuracak ekipler işbaşına gelecektir. Bu kongrenin kazananı hiç şüphesiz Çekmeköy olacak, CHP örgütü olacaktır. Kongre sonunda tüm adaylarla birlik ve beraberlik fotoğrafı vereceğiz. 2019 stratejisini kimseyi dışlamadan ve ötekileştirmeden; ilçe başkan adaylarımız, meclis üyelerimiz, demokratik kitle örgütleri ve STK’larla ilişkilerimizi geliştirip bütünleştirerek belirleyeceğiz” dedi.

CHP Çekmeköy’ün deneyimli siyasetçisi Hüseyin Turgut, 1984 yılından bugüne Çekmeköy’de ikamet ediyor. 1984 yılında Üsküdar SODEP üyesi olan Turgut, sonraki yıllarda SHP’den iki dönem Ümraniye ilçe yöneticiliği yaptı. 2004-2009 yılları arası CHP’den Çekmeköy ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği yapan Turgut, halen CHP Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor. CHP Çekmeköy örgütünü iyi tanıyan ve üye yapısını iyi bilen Turgut, tabanda sevilen ve delege ağırlığı olan bir isim. Turgut, geçtiğimiz 7 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olmuştu. Sosyal olaylara karşı toplumsal duyarlılığı ile her zaman ön planda duran Turgut, bu yönü ile de halk arasında ve CHP tabanında önemli bir karşılığa sahip.

Reklamı Geç