Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRKİYE 1. LİGİ’NDELER AMA EN BÜYÜK MÜCADELE İMKANSIZLIKLARLA…

Geçen sezon muhteşem başarılara

Geçen sezon muhteşem başarılara imza atarak Çekmeköy’ün adını Türk spor tarihine altın harflerle yazdıran İşitme Engelliler Futbol ve Bayan Voleybol takımları, yeni sezon öncesi yine imkansızlıklarla boğuşuyor. Belediyenin yer desteği sağladığı kulübe bölgemizden bazı işadamları sahip çıkmaya çalışıyor ancak Çekmeköy’ün gururu gençlerin daha fazla ilgi ve desteğe ihtiyacı var.

Türkiye 1. Ligi’nde mücadele veren Çekmeköy İşitme Engelliler Futbol ve Bayan Voleybol Takımları, Mart ve Nisan ayında başlayacak yeni sezon öncesi yine kara kara imkanları düşünüyor. Daha doğrusu imkansızlıkları dert ediniyor. Çekmeköy’ün adını Türk spor tarihine altın harflerle yazdıran İşitme Engelliler Kulübü, mücadele verdiği 1. Lig müsabakalarını bu yıl Afyon’da gerçekleştirecek. Futbol takımında 24, voleybolda ise 12 sporcu ile mücadele eden takımın her hafta Afyon’a gidiş-gelişi, konaklaması ve aktivite giderleri için iyi bir bütçe gerekiyor fakat Çekmeköy Belediyesi’nin yer desteği ve bölgemizden bazı işadamlarının bağışları dışında kulübün düzenli bir geliri yok. Dolayısı ile kulüp bir yandan yardım ve bağışlarla ayakta kalma mücadelesi verirken diğer yandan asıl faaliyeti olan işitme engelli gençleri spora kanalize etmeye çalışıyor.

Kulübün Kurucu Başkanı Sıtkı Aydemir, yeni sezon yaklaşırken www.yerelgazete.com.tr ye yaptığı değerlendirmede; “Bizler bu kulübü kurarken bambaşka hayellerle yola çıkmıştık. Tek amacımız vardı işitme engelli gençlerimizi sporla hayata daha sıkı tutundurmak. Elde ettiğimiz başarılar hayallerimizi ve amacımızı gerçekleştirdiğimizi gösteriyor. Lakin her sezon aynı sıkıntıları yaşamaktan daha büyük hayaller kuramıyoruz. Bu gençlerin hepsi Çekmeköy’ün adını Türk spor tarihine yazdırıyor. Hem futbolda hem de bayan voleybolunda Çekmeköy Türkiye 1. Ligi’nde. Ancak gelin görün ki belediyemizin yer desteği ve bazı işadamlarımızın yardım ve bağışları dışında düzenli bir gelir olmadığı için sürekli sıkıntı, sürekli sıkıntı yaşıyoruz. Bu gençlerin hepsi yarın sezon başladığı zaman her hafta Afyon’da müsabakalara gidip gelecek, orada konaklayacak, ihtiyaçlarını giderecek ve sporla ilgili aktivitelerini yerine getirecek. Çekmeköy kamuoyundan ve duyarlı tüm spor severlerden daha fazla ilgi ve destek bekliyoruz” dedi.

İmkanların daha iyi olması durumunda çok daha büyük başarılara imza atacaklarını kaydeden Sıtkı Aydemir, “Gençlerimiz zor şartlara ve tüm imkansızlıklara rağmen Türkiye 1. Ligi’ne çıkmayı başardığına göre imkanlarımızın daha düzenli olması durumunda inanıyorum ki çok daha büyük başarılara imza atacaklardır” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç