Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRKİYE 2.’Sİ ÇEKMEKÖY, AVRUPA ŞAMPİYONASI VE BREZİLYA OLİMPİYATLARINI PLANLIYOR..

Türkiye Voleybol ligi ve

Türkiye Voleybol ligi ve Türkiye Futbol Süper liginde bu sezon ikincilik kupasını kaldıran Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcuları ve yöneticilerini tebrik eden Kulübün Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.  

Bu sezon kadınlar voleybol ve erkekler futbolda TFF Süper Ligi’nde mücadele eden ve her iki kategoride de Türkiye 2.’si olan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, ilçe kamuoyundan destek görmeye devam ediyor. Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Ahmet Poyraz da, Kulüp Başkanı Sıtkı Aydemir ve yöneticilerini makamında kabul ederek tebrik etti. Bayanlar voleybol ve erkekler futbolda bu sezon kazanılan Türkiye 2.’liği kupaları ile Başkan Ahmet Poyraz’ı ziyaret eden sporcular ve kulüp yöneticileri; yazın yapılması planlanan Avrupa Şampiyonası, milli takım halinde katılacağımız Brezilya olimpiyatları ve yeni sezona ilişkin konularda istişarelerde bulundular.

Çekmeköy olarak bu sezon direkt katılma hakkı elde ettiğimiz Avrupa Şampiyonası’nın talep edilmesi halinde Türkiye’de yapılma ihtimali olduğunu kaydeden Kulüp Başkanı Sıtkı Aydemir, böyle bir organizasyonun ülkemizde yapılmasının her alanda faydalı olacağını ifade etti. Her iki takım oyuncularının büyük çoğunluğunun Brezilya Olimpiyatlarına hazırlanan milli takım kampında olduğunu kaydeden Aydemir; “Bu çocuklarımızın başarısında büyük emekleri ve katkıları olan başta siz Çekmeköy Belediye Başkanımız olmak üzere herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

İşitme engelliler spor kulübünün hem Çekmeköy’ün hem de ülkemizin gururu olduğunu ifade eden Başkan Ahmet Poyraz, “Türkiye Voleybol ligi ve Türkiye Futbol Süper liginde ikincilik kupasını kaldıran Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcuları ve yöneticilerini tebrik ediyor ve her iki branşta da başarılarının devamını diliyorum” dedi. Başkan Poyraz, Avrupa Şampiyonası’nın ülkemizde yapılması noktasında yapılması gereken talep için de, “Ne gerekiyorsa elbette yapılmalı. Aynı zamanda kulüp yöneticisi de olan başkan yardımcımız Latif Coşar, bu işlemler için bizim adımıza her türlü yetkili” dedi.

Aynı zamanda kulüp yöneticisi de olan Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar da, ikincilik kupalarıyla birlikte sporcu gençleri ve kulüp yöneticilerini makamında ağırlayarak önümüzdeki süreçlere ilişkin görüş alışverişinde bulundu.