Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ, ÜMRANİYE’DE KALDIĞI YERDEN DEVAM DEDİ..

Mustafa Sarıgül liderliğindeki Türk

Mustafa Sarıgül liderliğindeki Türk siyasetinin en genç oluşumu Türkiye Değişim Partisi, ‘iktidara hazırlık merkezi’ adı altındaki ilk ilçe binasını Ümraniye’de açtı. Gövde gösterisine dönüşen açılışta partinin atom karıncası ünvanı verilen Ümraniye İlçe Başkanı Ömer Urgun için Sarıgül, “Benim bir oğlum var adı Ömer, şimdi bir de kardeşim oldu onun da adı Ömer” dedi. Açılışın ardından partililerle birlikte basın toplantısı yapan Sarıgül, Ümraniye’de virgül koydukları yerden devam dediklerini kaydederek ilk seçimde iktidar olacaklarını ifade etti.

Ümraniye, haftanın son iş gününü hareketli geçirdi. Alemdağ Caddesi Çarşı’da ‘İktidara Hazırlık Merkezi’ adı altında ilk ilçe binasını hizmete açan Türk siyasetinin yeni oluşumu Türkiye Değişim Partisi, Genel Başkan Mustafa Sarıgül ve partinin kurucular kurulu ile İl Başkanı Yusuf Polat ve partilileri ağırladı. Partili gençler ve Ümraniyeliler tarafından büyük sevgi gösterileri ile karşılanan TDP Genel Başkanı Sarıgül, Kur-an tilaveti ve dualarla yeni ilçe merkezinin açılış kurdelesini kesti.

Açılışta konuşan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “İlçe Başkanı Ömer Urgun kardeşim, bu kapı güzellik kapısı, bu kapı merhamet kapısı, bu kapı Allah’ım izin verirse şefkat kapısı, bu kapı sevgi kapısı, bu kapı varlık kapısı, bu kapı bereket kapısı olsun. Bu kapıdan içeri giren tüm yurttaşlarımız mutlu ve mesut olsun” dedi.

Çalışkanlığı ile parti içinde şimdiden ‘atom karınca’ ünvanı verilen TDP Ümraniye İlçe Başkanı Ömer Urgun’u işaret ederek; “Bir oğlum var adı Ömer, şimdi bir de kardeşim oldu onun da adı Ömer” diyen Sarıgül, “Sevgiyle güvenle ülkemizin mutluluğunda görevi almaya hazır olun, şartlar ne olursa olsun ülkemizin mücadelemizin yurttaşlarımıza bıkmadan usanmadan sabırla anlatacağız. Türkiye Değişim Partisi’ne gelen herkes dünü bırakacak, vaktimiz kıymetli yarını ve geleceği konuşacak” diye konuştu.

Daha sonra yeni ilçe binasına çıkarak üzerinde Türkiye Değişim Partisi’nin Anadolu ve Trakya’yı simgeleyen kalplerin olduğu pastayı İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat ve İlçe Başkanı Ömer Urgun ile birlikte kesen Mustafa Sarıgül, Şark Düğün Salonu’ndaki coşkulu toplantıda partililer ve basınla buluştu. Partisinin kurucular kurulu, genel başkan yardımcıları, kadın ve gençlik kolları başkanlarının tanıtıldığı salon toplantısında iddialı konuşan Sarıgül, anketlere atıfta bulunarak, “Şimdi yüzer gezer oylardan bahsediyorlar. İktidarın değişim ateşini yaktık. Yüzer, gezer değil TDP’ye geçen oylar var artık” dedi.

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat da yaptığı konuşmada, “Bugün bir risk alarak kağıttan değil yürekten konuşacağım. Bugünü herkes not etsin. Bir zamanlar virgül koyduğumuz yerden, Ümraniye’den tekrar başlıyoruz. Ve bu hikaye tamamlanmadan bize dinlenmek yok” dedi.

TDP Ümraniye İlçe Başkanı Ömer Urgun da yaptığı selamlama konuşmasında, ülkenin ve milletin huzuru için, gece gündüz demeden Mustafa Sarıgül liderliğinde mutlak iktidara ulaşacaklarına inançlı olduklarını kaydetti.

“Değişim yürek ister” sözleri ile partililere seslenen Mustafa Sarıgül, “Şimdilerde duyuyoruz ki birileri genel başkanın üyeler tarafından seçilmesi ve iki seçim kaybeden genel başkanın gitmesi gibi konuları konuşuyormuş” dedi. “Ben biliyorum genel başkanlık koltukları zaman tüketme yeri değil” diyen Sarıgül, “Genel başkanlık koltukları hizmet üretme yeri bütün teşkilâtımın huzurunda söz veriyorum iki dönemde sizi iktidara taşıyacağım. Er ya da geç sizi iktidara taşıyacağım ama çok geç değil. Bazıları bana soruyor diyorlar ki ‘başkanım neden iki dönem yazdın’. Ben de diyorum ki ‘Ben Şoför Hakkı Baba’nın oğluyum. Etrafı dağlık ortası bağlık bir yerden geliyorum, ben yolun sonunu görüyorum merak etmeyin ilk seçimde iktidar olacağız, hiç merak etmeyin şeklinde” dedi.

Reklamı Geç