Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRKİYE EKONOMİSİ NEREYE GİDİYOR?..

Sosyal sorumluluk projelerine büyük

Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Yozgat İli Çekerek İlçesi Kırkdilim Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, hem bölge insanını hem de hemşerilerini çeşitli konularda bilgilendirmeye ve bilinçlendirmeye devam ediyor. Hafta sonu Sancaktepe Mustafa Öncel Kültür Merkezi’nde, “Türkiye Ekonomisi Nereye Gidiyor?” konulu bir konferans düzenleyen dernek yöneticileri, alanında uzman isimlerin anlatımıyla yine aydınlatıcı bilgiler sundu.

Yozgat İli Çekerek İlçesi Kırkdilim Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği’nin, Sancaktepe Mustafa Öncel Kültür Merkezi’nde, “Türkiye Ekonomisi Nereye Gidiyor?” başlığı ile düzenlediği konferans, bölge halkı ve hemşerilerden yoğun ilgi gördü. Katılımcılara Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Çalışkan ve Yayıncı Ahmet Acar ile Araştırmacı Yazar Yılmaz Dikbaş tarafından aydınlatıcı bilgilerin sunulduğu konferansta, ülkemizin ekonomik gidişatı hakkında görüşler dile getirildi.

Avrupa Birliği ile müzakereler, özelleştirmeler, bölgede süren savaşların etkileri, yeraltı ve yerüstü madenlerin durumu ile işsizlik, hayat pahalılığı ve zamların konuşulduğu konferansta dernek üyesi yöresel sanatçılar Musa Özcan ve Alican Duyar da sazları ile hoş bir müzik ziyafeti sundular.

Reklamı Geç