Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRKİYE’DE BİR İLK ÜMRANİYE ESNAF VE SANATKARLAR ŞENLİĞİ..

Hafta sonu Ümraniye Meydan’da

Hafta sonu Ümraniye Meydan’da düzenlenecek olan Esnaf Değişim ve Dönüşüm Programı, coşkulu bir festival havasında gerçekleşecek. 1. Esnaf ve Sanatkarlar Şenliği’nin Türkiye’de bir ilk olduğunu kaydeden Oda Başkanı Mehmet Özdil: “Esnafımız ne büyük bir aile olduğunu bir kez daha gösterecektir” diyor.

umresnfsenlik522 Mart Pazar Günü Ümraniye Meydanı’nda Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Ümraniye Belediyesi’nin birlikte düzenleyeceği ve Çevre-Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin de katılacağı ‘Esnaf Değişim ve Dönüşüm Programı’nın tam bir festival havasında gerçekleşmesi planlanıyor. Ümraniye 1. Esnaf ve Sanatkarlar Şenliği’nin Türkiye’de bir ilk olması da etkinliğe ayrı bir önem kazandırıyor…

umresnfsenlik2Herkesi ailesiyle birlikte ‘Esnaf Festivali’ne davet eden Oda Başkanı Mehmet Özdil; “Tüm esnafımızı bir çekirdek aile olarak görüyoruz ve bu ailemizin acı-tatlı tüm özel zamanlarında yanında olmayı hedefliyoruz. Esnaf değişim ve dönüşüm festivali ile bu büyük aileyi buluşturup kenetlemeyi amaçlıyoruz” dedi.

umresnfsenlik1Eğlenceli festival kapsamında; esnafı SGK, maliye, hukuk ve güvenlik gibi bilinçlendirilmesi gereken bir çok konuda eğitmeyi ve daha donanımlı hale getirmeyi amaçladıklarını kaydeden Başkan Özdil; “Esnafımız ne kadar büyük bir aile olduğunu ve bu festivalde gösterecek ve yan yana gelerek gücüne güç katacak” dedi.

Reklamı Geç