Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRKMEN’DEN GENÇ FUTBOLCULARA BİRER KESE ALTIN

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Amatör Lig’de iki ayrı kategoride dereceye giren Bağlarbaşı Spor Kulübü’nün genç sporcularını misafir etti.

uskspraltnodl1Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen U16 Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi, U15 Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye dördüncüsü olan Bağlarbaşı Spor Kulübü, 11 Ağustos Salı günü Üsküdar Belediyesi’ni ziyaret ederek başarısını Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile paylaştı. Bağlarbaşı Spor Kulübü Başkanı Hasan Öncü ve kulüp yönetim kadrosunun da katıldığı ekibi ağırlayan Hilmi Türkmen, U16 futbol takımının genç sporcularını birer altınla ödüllendirdi.

uskspraltnodl5Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, kulüp yönetimi ve genç sporcularla fotoğraf çektirdikten sonra, “Bağlarbaşı Spor Kulübü’nün Türkiye genelinde mücadele ettiği turnuvada Şampiyonlar Şehri Üsküdar’a yakışır bir başarı sergilemesini sevinç ve iftiharla karşılıyoruz. Genç ve yetenekli sporcularımızın, sporun her alanında aynı başarıyı göstermelerini temenni ederim” açıklamasını yaptı.

uskspraltnodl4İSTANBUL’UN EN DEĞERLİ AMATÖR KULÜBÜ

Bağlarbaşı Spor Kulübü Başkanı Hasan Öncü, Türkiye Futbol Federasyonu’nun amatör altyapılar arasında yaptığı sistematik puanlama sonucu İstanbul’un en başarılı, Türkiye’nin ise en başarılı ikinci takımı olduklarını hatırlattı ve şunları söyledi; “Yirmi yaş altı amatör kulüpler arasında düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda katıldığımız dört kategoriden U16 ve U15’te dereceyle döndük. Bu gurur kulübümüz ve taraftarlarımızın yanı sıra tüm Üsküdar halkınındır”

uskspraltnodl3

Reklamı Geç