Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRKÜLER, ŞİİRLER VE HALAYLAR SES VERDİ..

Hamidiye Kültür Merkezi’nde coşku

Hamidiye Kültür Merkezi’nde coşku dolu bir müzik dinletisi programı düzenleyen CHP Çekmeköy Gençlik Kolları, hem Gezi’nin yıldönümünü hem de Nazım Hikmet’i şiirler ve türkülerle andı.

CHP Çekmeköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, düzenlediği müzik dinletisi gecesinde Gezi’nin yıl dönümünü ve Nazım Hikmet’i şiirler ve türkülerle andı. Şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan dinletide gençlik kolları saha çalışmalarının yer aldığı sinevizyon gösterimi yapıldı ve partili gençler unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra; Meclis Üyesi İlhan Bayram, Kadın Kolu Başkanı Saadet Çertez ve çok sayıda partilinin katıldığı programda konuşan Gençlik Kolları Başkanı Gürkan Kılıç, aydınlık yarınlar için kendilerine önemli görev ve sorumluluklar düştüğünün bilinciyle, çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Ekonomik, sosyal ve siyasal açıdan ülkenin karanlık günlerden geçtiğini ifade eden Gürkan Kılıç, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde Gezi ruhuyla gelecek güzel günleri yeniden kuracaklarına inandıklarını söyledi.

Konuşmasında gezi olaylarını ve Gezi’de hayatını kaybedenleri anan İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, aramızdan ayrılışının 59. yıl dönümünde Türk şiirinin büyük ustası Nazım Hikmet’in unutulmaz şiirleri ile konuklara seslendi. Yaptıkları saha çalışmalarını da kısaca özetleyen Kızıldaş, öbek çalışmasında yüzde yüze varan oranlarda programı başarıyla uyguladıklarını söyledi. Daha yüksek tempoda çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Kızıldaş, “Gençlerimiz, kadınlarımız ve tüm kadrolarımızla Çekmeköy’ün her bir sokağında, her bir hanesinde halkımızla buluşup, kucaklaşmaya ve partimizin ülkemizi düzlüğe çıkarıp bu zor günlerden kurtaracak programını anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

CHP İlçe Gençlik Kollarından Burak Korkmaz yönetiminde sahne alan partili gençler, Gitarda Açelya Yeniocak, Bateride Cem Elibaş, Klavyede Aydoğan Kaya ve Bağlamada Anıl Cem Arslan’ın muhteşem performansı ile muhteşem bir müzik ziyafeti sundular. Gecenin finalinde ise gençlerin coşku dolu halayı vardı.

Reklamı Geç