Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TUZLA BELEDİYESİ VE TÜRK KIZILAYI GIDA BANKASI KURUYOR..

Tuzla’da ihtiyaç sahiplerine sunulan

Tuzla’da ihtiyaç sahiplerine sunulan sosyal yardım hizmetlerine “Gıda Bankası” da eklendi. Belediye ve Türk Kızılayı işbirliğiyle kurulan “Gıda Bankası”, gıda, temizlik, giyim, yakacak maddesi, kırtasiye, ev eşyası, yenilenen ikinci el ürünler ve medikal malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Türk Kızılayı Tuzla Şube Başkanı Mustafa Akman, ilçede Gıda Bankası kurulmasına yönelik protokol imzaladı. Tuzla Belediyesi ve Türk Kızılayı’nın gıda, temizlik, giyim, yakacak maddesi, kırtasiye, ev eşyası, ikinci el ürünler ve medikal malzemelerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına yönelik hizmetlerini kapsayan protokol ile ilçede sosyal yardım ağına yeni bir halka eklendi. Tuzla Belediyesi ve Türk Kızılayı’nın nakliye, depolama, sevk, idare ve yardım malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine teslim edilmesini içeren Gıda Bankacılığı, protokol ile hayata geçirilmiş oldu.

Türk Kızılayı Tuzla Şube Müdürü Bayram Günay, şube sekreteri Bedrettin Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ercihan Yavuz ile Kızılay gönüllüleri de, imza törenine katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın hizmetlerine aynı şekilde devam edeceğini belirterek Türk Kızılayı ile birlikte sürdürecekleri Gıda Bankası’nın da ilçedeki sosyal hizmetler ve yardımların temini ve dağıtımına ivme kazandıracağını söyledi.

Reklamı Geç