Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TUZLA BELEDİYESİ’NDEN HER OKULA KÜTÜPHANE..

Tuzla Belediye Başkanı Dr.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, seçim vaatleri arasında yer alan bir projesini daha gerçekleştirdi. Evliya Çelebi Ortaokulu’nda 28 kategoride 10.000 kaynak eseri öğrencilerle buluşturan Dijital Kütüphane hizmete açıldı.

tuzlakutuphne2Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, eğitime verdiği desteklere bir yenisini daha ekledi. Tuzla Belediyesi’nin ‘Her Okula Dijital Kütüphane’ projesinin ilk uygulaması Evliya Çelebi Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Tuzla Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından masa sandalyesinden perdesine kadar tüm iç dizaynı gerçekleştirilen kütüphanenin teknik donanımı da Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından karşılandı. Kütüphane, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hizmete açıldı.

tuzlakutuphne3Tuzla Belediyesi tarafından yaptırılan Evliya Çelebi Ortaokulu Dijital Kütüphanesi, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Yayman ve AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı tarafından hizmete açıldı.

tuzlakutuphne1

Reklamı Geç