Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TUZLA’DAN HAKKARİ’YE GÖNÜL KÖPRÜSÜ…

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı iyilik için her yerde sloganıyla yola çıkarak yurdumuzun her köşesindeki ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor. Gönül Elleri Çarşısı, web sitesi üzerinden gelen eğitim talebine duyarsız kalamadı. Tuzla Postane Mahallesi’nde ikamet eden, görevi dolasıyla Hakkâri Şemdinli’de görev yapan gönüllümüz  Aralık Mezrası İlkokulu’nun elzem ihtiyaçlarını Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na iletti.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu, çocuklarımızın yüzlerini güldürebilmek için kolları sıvayarak Kadın Kent Gönüllüleri ve Eğitmen Koleji öğrencileri tarafından toplanan bağışlar ile okulun tüm ihtiyaçlarını karşıladı. Öğrenciler ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı gönüllüleri 50 ayrı çocuk için toplanan kırtasiye boyama kitabı, resim defteri, sulu boya vb. malzemeler ve kişisel temizlik ürünlerini özenle hazırlayarak paketler halinde gönderdi.  

Her bir paket için ayrı notlar yazılarak hazırlanan hediyeler “Hayalini kurduğun güzel resimler çizmen dileğiyle, Yeni aldığın hediye sana mutluluk getirsin. Güzel günlerde kullan” temennileriyle konuldu.

Eğitmen Koleji yetkilileri, Hakkari Şemdinli’deki çocuklarımızın yüzlerinin gülümsemesine katkı sağlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya ve Gönül Elleri Çarşısı’na teşekkür etti.  Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı en değerli projelerden biri olarak gösterdiği iyilik elçileri Gönül Elleri Çarşısı’nın çalışmalarına destek vermeye devam ediyor.

Reklamı Geç