Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TUZLA’DAN İSTANBUL’A GİRİŞ YAPAN ADALET KORTEJİ MALTEPE’YE YÜRÜYECEK..

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’dan başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’nün 23. gününü beraberindeki on binlerce vatandaşla İstanbul’a girerek tamamlandı. İstanbul trafiğinin olumsuz etkilenmemesi için yürüyüşü erken noktalayan Kılıçdaroğlu, Pazar günü Maltepe’de yapılacak olan büyük final mitingi öncesinde geceyi Tuzla’da geçiriyor. 

15 Haziran Perşembe günü Ankara Güvenpark’tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki Adalet Yürüyüşü, 23. gününde de İstanbul’a doğru yürüyüşüne devam etti. Sınır tabelası altında ‘barış güvercini’ uçuran Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü’nün 23. günde birkaç kilometre daha devam etmesi planlanıyordu ancak İstanbul’a yaklaşılması ve şehir içi trafiğinin etkilenmemesi için bugünlük sonlandırma kararı aldı.

Kılıçdaroğlu, bugün 19 kilometre yol kat etti. İstanbul’a girdikten sonra Tuzla Şifa mahallesinde öğle molası veren Kılıçdaroğlu, 3,5 km daha yürüyüp Tuzla Stadyumu’ndaki kamp alanına ulaştı. Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşünün bugünkü bölümü böylece sona erdi. İstanbul’a ulaşan Adalet Yürüyüşü’ne bugün de partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Adalet Yürüyüşü 24. Gününde Kartal’da, 25. Gününde Maltepe’de Olacak

Öte yandan Adalet Yürüyüşü’nün 24. gün durağının ise Kartal olacağı öğrenildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Tuzla yakınlarından Kartal’a kadar yürüyerek, 9 Temmuz’da Maltepe’de gerçekleşecek mitinge hazırlanacak. CHP İstanbul İl Başkanlığı da Maltepe’deki büyük miting alanında hazırlıklarını sürdürüyor. 1.5 milyon vatandaşın katılımı beklenen büyük miting akşam saat 18.00’da yapılacak ve mitinge tüm ilçelerden araçlarla katılmak istenenler taşınacak.

Reklamı Geç