Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

UBEO VE ÜMRANİYEGÖZ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ..

Yaptığı son açılımla bayi

Yaptığı son açılımla bayi ve büfeleri de çatısı altında toplayan Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası UBEO, Ümraniyegöz Hastanesi ile yaptığı indirim anlaşmasıyla üyelerine sağlık alanında güzel bir hizmet sunmaya başladı.

umraniye bakkal goz hastane 1Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşcı ile Ümraniyegöz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemalettin Yazıcı ve hastane yetkilileri arasında imzalanan indirim protokolü ile bakkal esnafına büyük kolaylık sağlandı. Muayene ve tedavide büyük indirimler sağlayacak olan protokolle Oda üyeleri ve aileleri göz sağlığı noktasında önemli bir ayrıcalık kazanmış oldu. Bakkallar Odası üyelerinin eşi, çocukları anne ve babalarının yararlanacağı indirim protokolü imza töreninde konuşan Başkan Resul Taşcı, “Zaten zorda ve sıkıntıda olan esnafımıza bir nebze olsun katkıda bulunmak istedik” dedi.

umraniye bakkal goz hastane 3Göz sağlığının son derece önemli ve ihmale gelmeyecek bir mesele olduğunu kaydeden Başkan Taşcı; “Göreve geldiğimde 3.600 üyesi olan Odamızın bugün düzenli aidat ödeyen 600 üyesi bile kalmadı. Bakkal esnafı bitme noktasına geldi. AVM’ler ve büyük market zincirleri her yanımızı sarmış esnaf kültürü yok olmayla karşı karşıya kalmış. İşte böyle bir zamanda istedik ki esnafımıza bir nebze olsun katkıda bulunalım. Göz sağlığı son derece önemli ve üyelerimiz Ümraniyegöz Hastanemizin bizlere sunacağı bu indirimlerden faydalanmalı” şeklinde konuştu.

umraniye bakkal goz hastane 4Ümraniyegöz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemalettin Yazıcı da yaptığı kısa değerlendirmede; Osmanlı geleneğinde var olan esnaf teşkilatı ve ahilik kültürüne her zaman destek ve katkıda bulunduklarını ifade etti. Esnafın daha iyi şartlarda sağlık hizmeti alması ve bu noktada göz sağlığının önemine vurgu yapan Yazıcı; “Ümraniyegöz, bölgesine ve esnaf teşkilatına duyarlı bir kurum olarak; toplum yararına olan her tür sosyal projenin yanında ve içerisinde yer almaya devam edecek” dedi.

umraniye bakkal goz hastane 2Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşcı, yöneticileri ve personeli ile Ümraniyegöz Hastanesi yetkililerinin katıldığı toplantı protokol imza töreni ile son buldu.