Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜÇ ELMA PROJESİNE ÇEKMÜDER DESTEĞİ..

Çekmeköy Müteahhitler ve İş

Çekmeköy Müteahhitler ve İş İnsanları Derneği (ÇEKMÜDER) öğrencilere sosyal-duyusal destek sağlamak amacıyla planlanan ‘Üç Elma Projesine’ destek oldu. 

ÇEKMÜDER Başkan Yücel Evsen ve Yönetim Kurulu oldukça aktif bir dönem geçirmeye devam ederken, projelerin yanı sıra sosyal faaliyetlerini de hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yoğun katılımlı iftar programı organize eden ÇEKMÜDER Yönetimi iş ve siyaset dünyasının yanı sıra bölgenin önemli kurum ve kuruluşlarını da bir araya getirmişti. ÇEKMÜDER Yönetimi ara vermeden bu kez sosyal bir projeye imza atarak öğrencilere sosyal-duyusal destek sağlamak amacıyla planlanan ‘Üç Elma Projesine’ destek oldu.  Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği 140 yetim ve öksüz öğrenci için hayırsever üyelerinin desteğiyle 140 Ramazan kolisi İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak’a teslim edildi.

Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak “ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum. Yine sosyal bir projede çocuklarımıza destekte bulundular” dedi.

Yardımları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslimi sırasında Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik’te bulunurken, Çekmeköy Müteahhitler ve İş İnsanları Derneği Başkanı Yücel Evsen ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen yaptığı açıklamada “Çocuklarımız bizim için önemli. Her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Reklamı Geç