Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

UÇAR VE ASLANTAŞ AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ

Çekmeköy Ak Parti Meclis

Çekmeköy Ak Parti Meclis Üyesi Erol Uçar’ın biricik kızı Didem Uçar ve Osman Şahin Aslantaş, geçtiğimiz hafta sonu Ümraniye Evlendirme Dairesi’nde gerçekleştirilen görkemli nikah töreni ile hayatını birleştirip bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dediler.

ucarmutlu2Çekmeköy’ün önde gelen simalarından, işadamı ve Ak Parti Meclis Üyesi Erol Uçar, geçtiğimiz hafta soru kız babası olmanın buruk mutluluğunu yaşadı. Siyaset ve işdünyasının biraraya geldiği Ümraniye’deki nikah törenine birbirinden önemli isimler katıldı.

ucarmutlu1Erol Uçar’ın biricik kızı Didem Uçar’ın, Osman Şahin Aslantaş ile Ümraniye Evlendirme Dairesi’ndeki nikah törenine; Ak Parti Milletvekili Harun Karaca, kardeşi Ramis Karaca, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, Meclis 1. Başkan Vekili Selamet Aygün, İsrafil Kahraman, Celal Cebir, Salih Boleli, Osman Köse, Yusuf Mengir, Lokman Durul, Hamza Çoban, Tahsin Çoban, Hasan Balcı ve Cüneyt Balcı gibi siyaset ve iş dünyasından pek çok isim katıldı.

ucarmutlu3Uçar ve Aslantaş Aileleri’ni yalnız bırakmayarak mutluluğuna mutluluk katan her iki aile dostları, genç çifti tebrik ederek bir ömür boyu mutluluk dileklerini iletti. Kız babası Erol Uçar, tüm konuklara teşekkür etti.

 

Reklamı Geç