Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ULUĞBEY OKULLARI, ÖZEL EĞİTİM SEKTÖRÜNDE FARK YARATACAK..

“Geleceğin Matematiğini Çözenler’’ sloganı

“Geleceğin Matematiğini Çözenler’’ sloganı ile yola çıkan Uluğbey Okulları 2018 bahar dönemi  ile kayıt almaya başladı. 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde İstanbul’da Ümraniye/Şerifali ve Ümraniye/Atakent olmak üzere 2 kampüsü  ile hizmet vermeye başlayacak olan Uluğbey Okulları’nda anaokulu ve ilkokul bulunacak.

Özel eğitim sektöründe fark yaratacak olan Uluğbey Okulları, iddialı bir başlangıç yaptı. Güçlü ve deneyimli eğitim kadrosu ile oluşturulan okullarda, özellikle çocukların gelişimi, takibi ve geleceğe hazır hale getirilmesi için birçok alanda farklı eğitimler verilecek. Ümraniye’deki merkez binasında bölge yerel basın temsilcilerini ağırlayan Uluğbey Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Sayın ile ortakları Emre Ulusaloğlu ve Muhammed Akpınar önemli açıklamalarda bulundular. Uluğbey’de, sadece çocuklar değil, “aile gelişim programları’’ ile aileler de desteklenecek. Hayatta ilk eğitim ocağının “aile” olduğuna inanan deneyimli eğitim kadrosu bu gerçeği pekiştirmek adına ülkemiz eğitiminde ilk kez uygulayacağı modelle dikkat çekmeye hazırlanıyor.

20 yıllık özel okul ve kolej yönetimi tecrübesi ile Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Sayın, Uluğbey Okulları’nı anlatırken, çocukların keyif alacakları ve mutlu olacakları bir ortam oluşturmaya dikkat ettiklerinin özellikle altını çiziyor. Sayın, “Her bir nokta çocuklarımız için özellikle tasarlandı. Sıkılmadan oyun oynayarak öğrenecekleri modeller kurgulandı. Geleceğin gerisinde kalmamaları için robotik ve kodlama eğitimi verilecek. Öğrencilerimize İngilizce ve Çince olmak üzere çift yabancı dil imkanı sunuyoruz. Ayrıca Amerika ve Finlandiya da kullanılan bir modeli Türkiye’de ilk olarak biz uygulayacağız. Küme Modelli Öğrenme Yöntemi sayesinde öğrencilerimiz birçok farklı yetkinliğe sahip olacaklar. Daha evvel ilkokullarda farklı şekillerde uygulanan bu modelin en büyük yeniliği teknoloji destekli ve takım çalışmasını öne çıkaran bir yaklaşımda dizayn edilmiş olmasıdır” dedi.

Bu konuda Uluğbey Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selçuk Sayın, Uluğbey Eğitim Kurumları ‘nda ödeme sistemleri ile ilgili de yine bir ilke imza atıklarını belirterek, “Biz tüm çalışmaları yaparken çocukları düşündük ama velilerimizi de unutmadık. Onlar için önemli olan tüm hususları masaya yatırdık ve Türkiye’de hiç yapılmayan bir şeyi biz yapıyoruz. Eğitim’de “Sabit Ödeme” dönemini getiriyoruz. Velimiz öğrencinin 1.sınıf kaydını yaptırdığında ödediği eğitim ücreti ne ise 4 yıl boyunca fiyatı sabitleniyor, bu sayede gelecek yıl ne kadar zam gelecek tedirginliğini ve korkularını ortadan kaldırmış bulunuyoruz” dedi.

Global anlamda, eğitim gerekleri ve aile desteği modelleri ile eğitimde yeni bakış açıları getirecek olan Uluğbey Okulları, özellikle çağdaş ve teknoloji temelli kurumsal web sitesi ile, öğrencilerinin gelişiminin yanısıra velilerinin de gelişimi üzerine odaklanmasıyla dikkat çekiyor. İnteraktif ve gelişim odaklı web sitesi dizaynı gerçekleştiren Uluğbey Kurucuları Türk Eğitim dünyasında dikkat çekmeyi başardı. Uluğbey Okulları hakkında ayrıntılı bilgiye: www.ulugbeyokullari.com  tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Reklamı Geç