Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ULUS PAZARI ESNAFI VE EDİRNE’DEN YUNANİSTAN’A YARDIM ELİ..

Yunanistan’ın başkenti Atina yakınlarında

Yunanistan’ın başkenti Atina yakınlarında çıkan ve 91 kişinin ölümüne neden olan yangının ardından Edirne’de belediye öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına Ulus Pazarı esnafları da çeşitli giyecek eşyaları toplayarak destek verdi. Merkezi Çekmeköy’de faaliyet gösteren Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi UPEK Başkanı Bülent Reisoğlu, “Bu tür insaniyetlik görevlerine karşı esnafımız her zaman duyarlı olmuştur” dedi.

Geçtiğimiz günlerde komşu ülke Yunanistan’ın başkenti Atina yakınların çıkan büyük orman yangınında 91 kişi yaşamını yitirmiş, 100’ü aşkın kişinin ise kayıp olduğu açıklanmıştı. Komşu ülke Yunanistan’ın yaşadığı yangın faciasının ardından Edirne’de çeşitli sivil toplum örgütleri tarafından, belediye öncüğünde başlatılan yardım kampanyasına Ulus Pazarı esnaflarından destek geldi. Esnaflar kendi aralarında topladıkları çocuk ayakkabısı, çocuk iş çamaşırı, çocuk bezi gibi eşyaları belediyeye teslim ederek buradan da komşu ülke Yunanistan’a ulaştırılacak.

Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Başkanı Bülent Reisoğlu, Yunanistan’da yaşanan yangın felaketinden derin üzüntü duyduklarını belirterek, esnaflar olarak yardım kampanyasına çeşitli giyecek eşyaları ile destek verdiklerini ifade etti. İnsaniyetlik görevlerine karşı esnafın her zaman duyarlı olduğunu hatırlatan Reisoğlu, Kocaeli depreminde Yunan hükümetinin göstermiş olduğu desteği de unutmadıklarını söyledi.

Reklamı Geç