Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE AK PARTİ’DE ÖMER URGUN İSMİ İLK SIRALARDA YER ALMAYA BAŞLADI..

Mart 2019 yerel seçimlerine

Mart 2019 yerel seçimlerine doğru Ak Parti’nin İstanbul ilçe belediye başkan aday adayları sıkça gündeme geliyor. Ümraniye’de tanınmış işadamı kimliği ve Doğulu seçmene yakınlığı ile bilinen Ak Parti Aday Adayı Ömer Urgun ismi de son günlerde ilk sıralarda yer almaya başladı.

Ak Parti Ümraniye Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Urgun ismi son zamanlarda sıkça telaffuz edilmeye başlandı. Adı ilk sıralarda yer almaya başlayan Ömer Urgun, bölge kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim. Ömer Urgun, hem işadamı kimliği hem de Doğulu seçmene yakınlığı ile yakından biliniyor. Ak Parti’nin ve çeşitli kuruluşların bölgede yaptırdığı anketlerde de Ömer Urgun isminin ön sıralarda yer aldığına dair bilgiler geliyor.

Ak Parti Ümraniye Aday Adayı Ömer Urgun, yaptığı açıklamada; “Saygıdeğer dostlarım: 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde, birikimlerimi, deneyimlerimi ve tecrübelerimi milletime hizmet noktasında yansıtmak ve kıymetli Cumhurbaşkanımızın ilk meşalesini İstanbul’dan yaktığı AK belediyeciliğin devamı için Ümraniye Belediye Başkanlığı’na AK Parti’den aday adayı oldum. Bütün Ümraniyeliler ile birlikte ayrım yapmadan, ötekileştirmeden, halkımızın refahı ve daha kaliteli hizmet için gülen yüz olacağım. Desteğinizi ve dualarınızı eksik etmemeniz dileğiyle saygılar sunuyorum” dedi.

Ömer Urgun Kimdir? 1970 Muş – Bulanık doğumlu. Evli ve 2 çocuk babası.
FESİAD (Fatih-Eminönü Sanayici İş Adamları Derneği)’da ANADOLU YAKASI BÖLGE BAŞKANI.
Bulanık Anadolu İmamhatip Lisesi’nde okudu. Ümraniye’de yaşıyor.
İş Adamı Otomotiv- Gayrimenkul- İnşaat sektörü. 31 Mart 2019 Yerel Seçimler Ümraniye İlçesi AK Parti Belediye Başkanı Aday Adayı.

Reklamı Geç