Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE AK PARTİ’DE SÜRPRİZ BİR İSMİN ADAYLIĞI KONUŞULMAYA BAŞLANDI..

Uzun yıllar yurt dışına

Uzun yıllar yurt dışına tekstil ihracatı yapan hayırsever sanayici ve işadamı Yücel Aydın’n Ümraniye Ak Parti’den aday adayı olacağı söylentisi kamuoyuna bomba gibi düştü.

Yerel seçimlerin yaklaşması siyasi partilerde büyük bir hareketliliğe sebep oldu. CHP kanadında başlayan ilk hareketlilik Ak Parti kulislerinde de hızlanmaya başladı. Kamuoyunda sevecen ve sempatik kişiliği ile tanınan hayırsever sanayici ve işadamlarından Yücel Aydın’ın adaylığına sıcak bakan vatandaşlar, “yeni bir isim ve başarılı bir işadamı olması ve yıllardır yüzlerce insana iş istihdamı sağlayarak ülke ekonomisine katkı yapması, Ak Parti açısından isabetli bir aday olacağı kanaatindeyiz. Bu isim Ak Parti’ye önemli ölçüde artı puan getirir” dediler.

Ak parti kurulduğu günden bugüne İstanbul ve Ümraniye teşkilatına maddi ve manevi Büyük destek olan Yücel Aydın, özellikle 15 Temmuz’da ve yeni anayasa çalışmaları esnasında başkanı olduğu sivil toplum kuruluşlarını harekete geçirerek Ak partiye büyük katkıda bulunmuştur. Aydın Tekstil ve EMPY Tekstil San. Ve Tic. A.Ş. firmalarının kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olan ve aynı zamanda Sivas Vadi Federasyon Başkanlığı görevini de uzun süredir yürüten Aydın’a, Ak Parti tarafından da sıcak bakıldığı konuşuluyor. Aydın’ın önümüzdeki günlerde Ümraniye belediye başkalığı aday adaylığı için müracaatta bulunacağı ve kısa zamanda çalışmalara başlayacağı da ifade ediliyor.

Reklamı Geç