Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE AKIL OYUNLARI FESTİVALİ ÖDÜL TÖRENİYLE SEZONU KAPATTI..

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Şehit Ömer Halisdemir Sezonunun 3. Akıl Oyunları Festivali kapanış töreni Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Festivale; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; İlçe Millî Eğitim Müdürü Saadettin Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, okul müdürleri, muhtarlar, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

ümraniye akıl oyunları 6Ümraniye Belediyesi, çocukların zihinsel gelişimine katkıda bulunarak onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırma amacı taşıyan Akıl Oyunları Festivali’nin üçüncüsünün kapanış törenini gerçekleştirdi. Ümraniye Belediyesi’nin öncülük ettiği, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’yle ortaklaşa düzenlenen festival, Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda muhteşem bir finalle gerçekleşti. Akıl oyunları ile ilk kez karşılaşan anne ve babaların heyecanı ise festivale renk kattı. Festivalde eğitimi verilen Hanoi Kuleleri, Reversi, Abalone, Katamino, Hedef 4, Mangala, Tangram, T Puzzle, Sudoku, Dama ve Taş Oyunu (9 taş) gibi 11 branşta yapılan yarışmalar sonucunda dereceye giren çocuklara kupa ve madalya takdim edildi.

ümraniye akıl oyunları 2Aylardır süren etkinliklerde dereceye giren öğrencilere ödüllerin verildiği kapanış festivaline 35 ortaokuldan toplam 320 öğrenci katıldı. Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Saadettin Gül, “Çocuklarımızın bu zeka oyunlarıyla gelişimine katkı gösteren, bütün okul malzemeleri ile okullarımıza destek veren değerli Belediye Başkanımız Hasan Can’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

ümraniye akıl oyunları 3BAŞKAN CAN: “TÜRKİYE’Yİ MUASIR MEDENİYETİN ZİRVESİNE ÇIKARMAK İNŞALLAH SİZLERE NASİP OLACAKTIR”

“Sevgili çocuklar sizler bizim geleceğimizsiniz yarınlarımızsınız biz öyle ya da böyle bu dünyayı yaşadık. Belli hizmetlerde bulunduk. Sevgili gençler, Türkiye Dünya’da bir yere geldi” diyen Başkan Hasan Can, “Şu anki Türkiye 15 sene evvelki Türkiye’nin tam 4 katı büyümüştür” dedi. Türkiye’nin millî gelirinden de söz eden Başkan Hasan Can daha sonra 15 Temmuz sürecine değindi. Ardından sözlerini sürdüren Başkan Hasan Can, “Bu milletin değerleriyle özdeşleşmiş, milletle barışık, bayrakla barışık, ezanla barışık, devletle barışık Türkiye’yi muasır medeniyetin zirvesine çıkarmak inşallah sizlere nasip olacaktır” dedi. Daha sonra şiir yarışmalarına değinen Başkan Hasan Can Ümraniye Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu  Evlat isimli 15 Temmuz’u konu edinen çizgi filmin hazırlıklarını da sürdürdüklerini söyledi.

ümraniye akıl oyunları 1Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve protokol tarafından ödülleri takdim edildi.

ümraniye akıl oyunları 4

Reklamı Geç