Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE BAKKALLAR ESNAF ODASI YENİ YERİNDE..

Adres değişikliği yapan Ümraniye

Adres değişikliği yapan Ümraniye Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası, İstiklal Mahallesi’ndeki yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor.

Uzun yıllar hizmet verdiği Atatürk Mahallesi’nden İstiklal Mahallesi’ne taşınan Ümraniye Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası, artık yeni yerinde üyelerini ağırlayacak. Taşındıkları yeni merkezin esnafa hizmet açısından çok daha elverişli olduğunu gazetemize açıklayan Oda Başkanı Resul Taşcı, “Esnafımıza kesintisiz hizmet sunmaya devam ediyoruz. Yeni merkezimizde de oda kapılarımız tıpkı gönül kapılarımız gibi herkese açıktır. Her zaman ve her ortamda savunduğumuz küçük esnaf ve yatırımcının ayakta kalabilmesi için verdiğimiz mücadeleye sürdüreceğiz. Bakkal esnafımızın her tür talep ve isteğini yetkili mercilere taşımaya devam edeceğiz” dedi.

UBEO’NUN MİSAFİRLERİ GELMEYE BAŞLADI..

Taşındığı yeni merkezinde ‘Hayırlı Olsun’a gelen misafirlerini ağırlayan Ümraniye Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası’nın ilk konukları arasında bölgede faaliyet gösteren Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları ESSİAD yönetimi ve Kızılay atakoykbb.com Genel Sekreteri Hüseyin Can gibi pek çok isim vardı. ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetimi ile Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Can, Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşcı’ya yeni merkezinde çalışanlarıyla birlikte hayırlı hizmetler vermesini dilediler.

Ümraniye Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası yeni adresi: İstiklal Mahallesi, Talatpaşa Caddesi, No: 61/1 Ümraniye / İSTANBUL Tel: 0216 523 53 00 Fax: 0216 523 53 01 GSM: 0554 163 53 00 e-mail: umraniyebakkallar@gmail.com

Reklamı Geç