Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE BELEDİYE MECLİSİ MESAİYE BAŞLADI..

31 Mart’ta yapılan yerel

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından; başkanlık koltuğuna oturan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım yönetiminde, yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Meclisi’nin ilk toplantısının ardından komisyon ve grup başkanları belirlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, konuşmasına aziz şehitlerimiz için dua ederek başlayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım; “İlçemizin kuruluşundan bu güne kadar başkanlık yapmış tüm belediye başkanlarına ve özellikle görevi kendisinden devraldığım Sayın Hasan Can’a Ümraniye’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ümraniye’yi daha yaşanılabilir, güvenli ve güzel bir ilçe haline getirmek için hep birlikte çalışacağız. Önümüzdeki beş yılı bu güzel duygularla hizmet ederek geçireceğiz. Rabbim utandırmasın” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın konuşmasının ardından yeni seçilen meclis üyeleri tek tek kendilerini tanıttı. Ümraniye Belediyesi başkan vekilleri, kâtip üyeler, encümen üyeleri, komisyon üyeleri seçimleri gerçekleştirildi ve Ümraniye Belediye Meclisi’nin 2019 yılı Nisan Ayı Toplantısının gündemine geçildi.

Reklamı Geç