Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE BELEDİYESİ 15 TEMMUZ RUHU’NU UNUTTURMUYOR..

Ümraniye Belediyesi, 15 Temmuz

Ümraniye Belediyesi, 15 Temmuz Darbe Girişimi’ni unutturmamak adına yaptığı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek; 15 Temmuz gecesi tankın ezdiği bir aracı sergilemek üzere belediye binası bahçesine platform kurdu. Araç sergisinin belediye binası bahçesindeki basın tanıtımına; Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Başkan Hasan Can katıldı.

ümraniye 15 temmuz sergisi 4Belediye binasının bahçesinde gerçekleşen bir programla ulusal ve yerel basına tanıtılan serginin açılışına, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

ümraniye 15 temmuz sergisi 7Programda bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Hasan Can, “15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminin gelecek nesillere unutturulmaması millî şuurun güçlenerek devamı için çok önemli” diyerek; belediyenin 15 Temmuz’la ilgili faaliyetlerinden bahsetti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için hazırladıkları Haberciler Darbecilere Karşı kitabı ve Beklemek Zor-Haberci Yakını olmak belgeselini anlatan Başkan Hasan Can; Evlat isimli 15 Temmuz’u konu edinen çizgi filmin hazırlıklarını da sürdürdüklerini söyledi. “Şimdi de belediye akkartal.org binamızın bahçesine o geceki ruhu unutturmaması için tankın acımasızca ezdiği bu aracı sergilemek üzere platform kurduk” diyen Başkan Hasan Can, akademi dünyasının önemli isimleriyle bir araya gelip 15 Temmuz gecesinin çocuklar üzerindeki etkisini konu alan bir panel düzenleyeceklerinin de bilgisini vererek, “Allah milletimize bir daha böyle bir şey yaşatmasın” dedi.

ümraniye 15 temmuz sergisi 3Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç; 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişiminden bahsederek, “Bunları anlatıyoruz ve anlatmaya devam edeceğiz. O akşam yaşananlarla ilgili hiçbir zaman unutmamamız gereken şeyler var. O akşamın arka planında yaşananlar var. O gece; Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla bu millet onun arkasından kenetlenerek yürümedi adeta koştu. Bu kararlılıkla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize koşacak; ilerlerken bu araç gibi manzaraları unutmayacağız. Milletçe nasıl bir uçurumdan döndüğümüzü hatırlayacağız. Bunlara tiyatro diyenler bu araca iyi bakmalılar” diyerek yapılan çalışma için Başkan Hasan Can’a teşekkür etti. “2001’de AK Parti kurulurken ‘Karanlığa kapalı, aydınlığa açık’ demiştik” diyen Bakan Kılıç, 16 Nisan referandumuna da değinerek “Hedeflerimize koşmaya devam etmek için ‘Evet’ diyeceğiz” dedi.

ümraniye 15 temmuz sergisi 2

ümraniye 15 temmuz sergisi 1

ümraniye 15 temmuz sergisi 6

ümraniye 15 temmuz sergisi 5

Reklamı Geç