Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE BELEDİYESİ 2021 YILI FAALİYET RAPORU OYÇOKLUĞU İLE..

Ümraniye Belediyesi 2021 Yılı
Ümraniye Belediyesi 2021 Yılı Faaliyet Raporu, belediye meclisinde görüşüldü. Başkan İsmet Yıldırım, raporla ilgili yaptığı konuşmada gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili detaylı bilgiler aktardı. Rapor, görüşmelerin ardından CHP’nin ret oyuna karşılık; AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oylarıyla kabul edildi. Pazartesi günkü meclis oturumunda ise denetim komisyonu raporunun okunmaması tartışma konusu oldu.

Ümraniye Belediye Meclisi, Nisan ayı oturumlarını tamamladı. Denetim komisyonu raporu ve 2021 yılı faaliyet raporunun oylandığı meclis toplantıları yine tartışmalı geçti. Partilerin grup başkan vekilleri, meclis komisyon üyeleri ve encümenin seçildiği Pazartesi günkü ilk oturumda denetim komisyonu raporunun okunmaması muhalefet üyelerinin tepkisiyle karşılandı. İstanbul’daki 39 ilçeden denetim komisyonu raporunun okunmadığı tek ilçenin Ümraniye olduğunu söyleyen CHP meclis üyeleri, meclis toplantı ilanında duyurulduğu halde raporun okunmamasına sert tepki gösterdi.

Perşembe günü ise 2021 yılına ait Faaliyet Raporu’nu görüşmek üzere belediye meclisi toplandı. Ümraniye Belediyesi’nin bir yıllık faaliyetlerinin müdürlük çalışmaları çerçevesinde özetlendiği rapor, meclis gündeminde ele alındı. Görüşmelerde raporla ilgili ayrıntılı bilgiler içeren sunum eşliğinde bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 2021 yılı içerisinde Ümraniye için çok önemli proje ve hizmetleri hayata geçirdiklerini belirtti. Başkan Yıldırım, “Biz Ümraniye’de hizmet hikâyemize başlarken her sene yeni eserler, daha gelişen ve modern bir Ümraniye’nin hayalini kurduk” dedi. Görüşmeler sonucunda yapılan oylamada, muhalefet CHP ret oyu kullandı. Ümraniye Belediyesi 2021 Yılı Faaliyet Raporu, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oylarıyla kabul edildi.

Reklamı Geç