Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE BELEDİYESİ, ENGELLİLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR..

Ümraniye Belediyesi’nin engellilere yönelik

Ümraniye Belediyesi’nin engellilere yönelik çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Gülden Soyak Engelliler Merkezi’ndeki yaptığı çalışmalarla Ümraniyeli engellileri yalnız bırakmıyor.

Ümraniye Belediyesi’nin engellilere yönelik çalışmaları yüz yüze ve uzaktan devam ediyor. Belediyede kayıtlı olan engelli vatandaşlara Kur’an-ı Kerim eğitimleri ve bireysel terapi seansları online olarak yapılırken, spor dersleri ise Gülden Soyak Engelliler Merkezi’nde birebir yapılıyor. Ayrıca Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeli, engellileri doğum günlerinde de yalnız bırakmayarak onlara sürpriz kutlamalar düzenliyor. Engelli vatandaşlara haftanın her günü verilen ulaşım hizmeti de devam ediyor. Daha önce belediye yetkilileri tarafından tahkikat yapılarak engelli aracını kullanmaya uygun bulunan vatandaşların ihtiyaç duydukları yerlere transferleri özel donanımlı engelli araçları tarafından sağlanıyor.

“Engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız”

Başkan İsmet Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ümraniye Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Şehirlerin modernliği ve yaşanabilirliği sadece kaliteli altyapı çalışmalarıyla ölçülmez. Engellilere yönelik hizmetler de bu noktada çok önemlidir. Gülden Soyak Engelliler Merkezi’miz ilçemizde ikamet eden engelli vatandaşlarımız için önemli hizmetler üretmeye devam ediyor. Amacımız engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırıp, onların daha sağlıklı ve daha mutlu olarak yaşamalarına katkı sağlamaktır” dedi.

Reklamı Geç