Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE BELEDİYESİ İLÇEYE BİR OKUL DAHA KAZANDIRIYOR..

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İstanbul İl Millî Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci’yi makamında ziyaret etti. Ümraniye Belediyesi ile İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında Ümraniye Madenler Mahallesi’nde yapılacak olan Anadolu İmam Hatip Lisesi Kompleksi’nin protokolü imzalandı.

ümraniye bir okul daha 2Ümraniye Belediyesi, ilçedeki öğrencilerin daha iyi şartlar altında eğitim görmeleri için çalışmalarını sürdürüyor. İlçeye birçok okul kazandıran Ümraniye Belediyesi yapılmakta olan yeni okullara bir yenisini daha ekliyor. Madenler Mahallesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Kompleksini inşa etmek üzere protokol anlaşması Ümraniye Belediyesi ile İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında imzalandı. Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur da bulundu.

ümraniye - iksm kapsamlı sunum dosyasıGerek ilmî ve kültürel programlar gerekse yaptığı ve yapımına destek olduğu okullarla Ümraniye’yi eğitimin adresi hâline getiren Ümraniye Belediyesi, eğitime verdiği önemi yaptığı her çalışmada gösteriyor. Spor salonu, yurt ve okul binalarından oluşan Madenler Mahallesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Kompleksi toplam 17.086 m2 alan üzerine inşa edilecek. 34 derslik Komplekste yaklaşık 2 bin öğrenci olacak.

ümraniye bir okul daha 1

ümraniye - iksm kapsamlı sunum dosyası

Reklamı Geç