Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE BELEDİYESİ KAR YAĞIŞI İÇİN TEYAKKUZDA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği’nden gelen hava durumu ve yoğun kar yağışı uyarılarının ardından Ümraniye Belediyesi teyakkuza geçti. Cuma gününden beri küreme ve tuzlama araçlarından oluşan 40 araç ve 175 personel 24 saat esasına göre görev yapıyor.

Yoğun kar yağışı yurdun büyük bölümünü etkisi altına aldı. İstanbul da kar yağışının yoğun olduğu şehirlerin başında geliyor. Cumartesi günü başlayan ve etkisini artıran kar, yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Ümraniye Belediyesi, Meteoroloji İşleri ve İstanbul Valiliği’nin uyarılarını günler öncesinden dikkate alarak, olası olumsuzlukların önüne geçmek için ekipleriyle 24 saat esasına göre büyük bir mücadele yürütüyor. Cuma gününden itibaren 175 personel ve 40 araçla Ümraniye’nin tüm cadde ve sokaklarında çalışma yürütüyor. 19 kar küreme, 12 yol bakım aracı ve 9 JCB iş makinesi belirlenen noktalarda hizmet veriyor. Ekipler yapılan çalışmalarda karın başladığı günden beri 675 ton tuz kullandı. Karla mücadele ekipleri, ilçe genelinde vatandaşların daha huzurlu ve güvenli bir kış geçirmesi için gece gündüz demeden çalışmaya devam edecek.

“Ümraniyelilerin huzur ve güvenliği için çalışmaya devam edeceğiz”

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “Ümraniye Belediyesi olarak vatandaşlarımızın güvenliği için ekiplerimizle sahadaki çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Yoğun kar yağışına rağmen tüm cadde sokaklarımızda yürüttüğümüz çalışmalar sayesinde vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamasının önüne geçtik. Komşularımızın da toplu taşıma araçlarını kullanarak karla mücadelemize ortak olmalarını diliyorum. Vatandaşlarımız hafta boyunca devam edecek olan kar yağışı nedeniyle ortaya çıkacak olan olumsuzlukları 444 9 822 numaralı Çözüm Merkezi’mize bildirebilirler. Sahada olmaya, Ümraniyelilerin huzur ve güvenliği için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Reklamı Geç