Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE BELEDİYESİ SERHAT İLLERİNİ İFTARDA AĞIRLADI..

Ümraniye Belediyesi, hemşehri dernekleri

Ümraniye Belediyesi, hemşehri dernekleri ile bir araya geldiği iftar programları kapsamında, hafta sonu Nikah Sarayı’nda Kars Serhat İlleri Derneğini ağırladı.

umrsr5Ümraniye Belediyesi, Belediye Nikâh Sarayı bahçesinde Kars Serhat İlleri Derneği ve hemşehrilerini iftar yemeğinde buluşturdu. İftar programına Belediye Başkan Yardımcısı Enver Sedat Çakıroğlu, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Tosun, Meclis Üyeleri, Ümraniye Kars Serhat İlleri Derneği Başkanı ve Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Tuncay Uzunkaya, dernek yöneticileri ve hemşehrileri katıldı.

umrsr2Serhat İlleri Derneği’nin çalışmalarına değinen Dernek Başkanı Tuncay Uzunkaya, “Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı’nın güzel bahçesinde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Bu anlamda Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can’ın hem Serhat İlleri derneğine hem de diğer derneklere vermiş olduğu hizmetten dolayı kendilerine ve bizleri burada yalnız bırakmayıp davetimize icabet eden tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Ramazanınız ve yaklaşan Bayramınız şimdiden mübarek olsun” dedi.

umrsr3Daha sonra konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Enver Sedat Çakıroğlu, “On bir ayın sultanı Ramazan ayı, cahiliye devrinin bittiği ve Cenabı Allahın Peygamber Efendimiz (SAS) ile ilahi mesajlarını göndermeye başladığı mübarek bir aydır. Bizler de Ümraniye Belediyesi olarak bu ayın anlamına uygun etkinliklerle Ramazan ayının atmosferini Ümraniye’de yaşatma gayreti içerisindeyiz. Bu akşam gerçekleştirdiğimiz Hemşehri Dernekleri iftar sofraları, düzenlediğimiz iftar programlarından sadece bir tanesi. Ramazan ayı boyunca Ümraniyemizin 5 ayrı noktasında, evlerinde orucunu açma imkânı bulamayan vatandaşlarımız için iftar sofraları kuruyoruz. Ayrıca düzenlediğimiz 10 Sokak iftarı ile vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Ümraniye Meydan’da gerçekleştirdiğimiz kültürel etkinliklerle de ramazanın en iyi şekilde idrak edilmesini sağlıyoruz.  Hepimizin Ramazan-ı Şerif’i ve yaklaşan Bayramı mübarek olsun” dedi.

umrsr4Ümraniye Kars Serhat İlleri Derneği Belediyenin verdiği iftar yemeğinden sonra Ümraniye Meydan’da bulunan derneğe ait stantta misafirlerini ağırladı.

Reklamı Geç