Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE BELEDİYESİ VETERİNERLERİ YANGIN BÖLGESİNE..

Ümraniye Belediyesi Veteriner ekipleri,
Ümraniye Belediyesi Veteriner ekipleri, Antalya’nın bir çok ilçesinde devam eden orman yangınında zarar gören hayvanların yaralarını sarmak için harekete geçti.

Tüm ülkeyi üzüntü ve endişeye boğan yangınlarla mücadele günlerdir aralıksız sürüyor. Orman ve Tarım Bakanlığı öncülüğünde devam eden çalışmalara birçok kurum destek olurken, Ümraniye Belediyesi de harekete geçti. Bu kapsamda, Antalya bölgesindeki yangınla mücadele eden ekiplere, yardımcı olmak amacıyla birkaç gün önce 8 araç ve 17 arama kurtarma personeli bölgeye yollanmıştı. Şimdi de Ümraniye Belediyesi Veteriner ekipleri; başta çeşitli yanık kremleri olmak üzere, birçok tıbbi malzemeyi ulaştırmak için yola çıktı. Veterinerler, yangında zarar gören yaban hayvanları, çiftlik hayvanları ve sokakta yaşayan diğer hayvanlara tedavi ve gıda desteği sağlayacak.

Ümraniye Belediyesi Veteriner Hekimi Berkant Mutlu yaptığı açıklamada, “Ege ve Akdeniz’deki yangınlar ülkemizdeki her insanı olduğu gibi bizleri de derinden etkiledi. Ümraniye Belediyesi olarak, Başkanımız İsmet Yıldırım’ın öncülüğünde sivil savunma ekiplerimiz, hemen olay yerine intikal etti. Onlarla koordineli olarak çalıştığımız için şu anda veteriner hekim ihtiyacı olduğundan biz de ekip olarak bölgeye gidip elimizden geleni yapacağız” dedi.

Reklamı Geç