Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE BELEDİYESİ YÜZLERCE PERSONELİ İLE KAR NÖBETİNDE!

Ümraniye Belediyesi yoğun kar

Ümraniye Belediyesi yoğun kar yağışından dolayı vatandaşların olumsuz şekilde etkilenmemesi için tüm belediye birimleri ile 24 saat görev başında…

umrkar6Kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi ve ulaşımda aksama yaşanmaması için Ümraniye Belediyesi bir kriz masası oluşturarak, gerekli önlemleri aldı. Belediye, Çözüm Merkezi, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Sosyal Medya ile gece gündüz kar küreme ve tuzlama seferberliği başlattı.

umrkar7Vatandaşlar karla ilgili tüm şikâyet ve taleplerini 444 9 822 nolu telefondan 7/24 Çözüm Merkezine ulaştırabiliyorlar. Ayrıca yaşanan sorunlarla alakalı vatandaşlar, Belediyemiz Sosyal Medya birimine Twitter ve Facebook üzerinden de ulaşarak şikâyet ve önerilerini iletebiliyorlar. Gelen tüm şikâyetler ilgili müdürlüklerin saha ekiplerine iletilerek, olumsuzlukların çözüme ulaştırılması sağlanıyor.

umrkar4Alınan önlemler kapsamında Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de, ilçeyi 9 bölgeye ayırarak çalışmaların daha kontrollü bir şekilde ilerlemesini sağlıyor. 65 adet kar küreme-tuzlama ve iş makinesiyle yapılan acil müdahale çalışmaları ile vatandaşların ulaşım konusunda kar yağışından asgari düzeyde etkilenmesi amaçlanıyor. Vardiyalar halinde yüzlerce personelden oluşan ekip, 24 saat esasına göre çalışmalarını yürütüyor. Öte yandan Ümraniye Belediyesi, vatandaşların mağduriyetlerini önlemek için sabah saatlerinden itibaren aralıksız tuzlama ve kar küreme çalışmalarına devam ediyor.

umrkar2

umrkar1

umrkar3

umrkar5

 

 

 

 

 

 

 

Reklamı Geç