Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE, ÇEKMEKÖY VE SANCAKTEPE’NİN ODAK NOKTASI

Çekmeköy, Ümraniye ve Sancaktepe

Çekmeköy, Ümraniye ve Sancaktepe gibi üç ilçenin birleşim noktası olan Kemerdere’de görkemli bir açılış töreni hizmete giren Metrogarden AVM, bölgenin çehresini değiştirecek. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve SUR Yapı yöneticilerinin katıldığı açılış töreni ünlü popçu Mustafa Sandal konseri ile renklendi.

metrogar4Bir SUR Yapı kuruluşu olan Metrogarden, törenle hizmete açıldı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve SUR Yapı yöneticilerinin katıldığı törenin ardından ünlü popçu Mustafa Sandal konseri ile renklenen açılışa bölge halkının yoğun ilgisi vardı. Metrogarden’in açılmasıyla dünyaca ünlü markalar bölgeye hizmet vermeye başladı.

metrogar7Çekmeköy, Ümraniye ve Sancaktepe ilçelerinin tam kesişme noktalarında bölgenin ilk alışveriş merkezi olan Metrogarden, 400 milyon dolar yatırım değerine sahip ve 80 bin m² inşaat alanı bulunuyor. Türkiye’nin önde gelen markalarının buluşma noktası olan Metrogarden,147 mağazası, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranları ile kısa sürede bölgenin sosyal cazibe merkezi olmayı hedefliyor.

metrogar3İstanbul’un eski çarşı kültürünün modern şekilde yorumlandığı Metrogarden Alışveriş Merkezi’nin içerisinde tüketicinin yakından takip ettiği 147 markanın mağazası bulunuyor. Yeme-içme katında her damak tadına uygun çok sayıda alternatifle misafirlerine hizmet verecek olan Metrogarden ayrıca sosyo-kültürel gelişime katkıda bulunacak olan spor salonu ve sineması ile de en fazla tercih edilen buluşma noktalarından biri olmaya aday…

metrogar6

metrogar5

metrogar2

metrogar1

 

Reklamı Geç