Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE CHP’DE İBRAHİM CAN KIRAN’A SON DAKİKA SÜRPRİZ DESTEK…

Yarın kongresini yapacak olan

Yarın kongresini yapacak olan CHP Ümraniye ilçe başkanlığı yarışında yaşanan son dakika gelişmesi örgütte heyecan yarattı. Mevcut ilçe başkanı ve adayı İbrahim Can Kıran’la birleşerek yarışa devam etme kararı alan bir diğer aday Metin Kar’ın destek açıklaması partililer tarafından sevinçle karşılandı.

CHP Ümraniye İlçe Örgütü’nün yarınki kongresine saatler kala son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Mevcut ilçe başkanı ve adayı İbrahim Can Kıran’a bir destek de Metin Kar’dan geldi. Başkan Adayı İbrahim Can Kıran’la akşam saatlerinde biraraya gelen Metin Kar, birleşme kararı aldıklarını resmen duyurdu. Ümraniye’de halka hizmet yolunda daha güçlü bir CHP için gönül kapılarının herkese sonuna kadar açık olduğunu kaydeden Kıran, birlik ve beraberlik çağrısını yineledi.

İbrahim Can Kıran’la birlikte mücadeleye devam edeceklerini kaydeden Metin Kar, şunları ifade etti: “Sevgili üye ve delegelerimiz. 4.5 ay önce çıkmış olduğumuz bu yolda, ilçemizde mahalle ve tabanda sizlerle yaptığımız yüz yüze buluşmalarda yerelde ve genelde başarıyı yakalama adına çalışmalar yaptık. Gelinen noktada kıymetli yol arkadaşlarımızla süreçleri değerlendirmelerimiz sonucunda yol yürüyüşümüzü ilçe başkan adayı Sayın İbrahim Can Kıran ile birleştirerek sizlere verdiğimiz sözleri sizler adına tam sorumluluk alarak gerçekleştireceğiz. Birleşerek yürüyüşümüzün ilçemize başarı getirmesini dilerim.”

Reklamı Geç