Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÜMRANİYE DAHA HUZURLU VE GÜVENLİ BİR İLÇE OLACAK”

Ümraniye Emniyeti’nin düzenlediği Huzur

Ümraniye Emniyeti’nin düzenlediği Huzur Toplantısı’nda daha huzurlu ve daha güvenli bir ilçe mesajı veren Emniyet Müdürü Hüseyin Güllüce, vatandaşı canından bezdiren Trafik Vakfı’nın çekicileri ile ilgili ‘Yetki kimde’ sorusuna; “Bu çekicilerin sayısını azaltacağız. Bu konudaki yetki bizde yani davul da biz de tokmak da” şeklinde cevap verdi. Son aylarda oto hırsızlığındaki artışa dikkat çeken Müdür Güllüce’nin çalınan araçların adresi olarak Suriye’yi göstermesi de hayli dikkat çekiciydi.

umrhuzurtop8Polis-Halk dayanışmasını geliştirmek ve vatandaşın taleplerini daha yakından dinlemek amacıyla düzenlenen Huzur Toplantıları Ümraniye’de devam etti. İlçe Kaymakamı Mustafa Çek, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, CHP İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, İlçe Spor Müdürü Muhammet Kılıç, Zabıta Müdürü Murat Yeşilkaya, muhtarlar ve az sayıda vatandaşın katıldığı Huzur Toplantısı’nda son derece önemli konular gündeme getirildi.

umrhuzurtop5ÜMRANİYE EMNİYETİ, 650 POLİS VE 45 EKİPLE 7/24 GÖREV BAŞINDA

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Güllüce, her geçen gün büyüyen ve gelişen bir kent olan Ümraniye’ye 650 polis ve 45 ekiple güvenlik hizmeti vermeye çalıştıklarını kaydetti. Devletin hesap verebilir olduğuna işaret eden Müdür Güllüce, “Biz de hesap vermek için bu gibi toplantıları düzenliyoruz” dedi. Daha güvenli ve daha huzurlu bir ilçe mesajı veren Müdür Güllüce, grafiklerle anlattığı Ümraniye’deki suç işleme ve asayiş olaylarının gün geçtikçe azaldığına vurgu yaptı ve bu oranları daha aza indirgemek için çalıştıklarını söyledi.

umrhuzurtop7OTO HIRSIZLIĞI ARTTI, ÇALINAN ARAÇLAR SURİYE’DE PAZARLANIYOR..

Muhtarların; okul çevreleri ve parklarda kümelenen tinerci ve kötü niyetli bazı kişilere karşı yapılan çalışmalar, güvenlik kameraları ve yollarda hız kesiciler gibi çeşitli konulardaki sorularını da yanıtlayan Müdür Güllüce, “Devletin amacı vatandaşı cezalandırmak değil, suçun işlenmesini önlemektir. Biz de bu bilinçle hareket ediyoruz” dedi. Müdür Güllüce, ilçedeki suç oranlarını mahalle mahalle anlatırken artan oto hırsızlıklarına dikkat çekti ve çalınan araçların Suriye’de pazarlandığını açıkladı.

umrhuzurtop4ÇEKİCİLER NOKTASINDAKİ YETKİ ÜMRANİYE EMNİYETİ’NDE..

Yerel basının Trafik Vakfı’nın vatandaşı canından bezdiren uygulamalarındaki yetki noktasındaki sorusuna ise Güllüce’nin, “Bu çekicilerle ilgili yetki tamamen ilçe emniyet müdürlüğü olarak bizde ve biz de bu çekicileri hem azaltma hem de özellikle hastane gibi yerlerde araç çekmemeleri noktasında önemli çalışmalar yapıyoruz. Hiç merak etmeyin davul da biz de tokmak da” şeklinde cevap vermesi, bu konuda iyi gelişmelerin yaşanacağı yönünde umut yarattı.

umrhuzurtop3ŞEHİR İÇİN TRAFİK SORUNU İÇİN BELEDİYE İLE ORTAK ÇALIŞMA

Şehir içi ulaşımla ilgili olarak da Müdür Güllüce, “Ümraniye gelişime bağlı olarak büyük yatırımlar aldığı için bu ulaşım sorunu doğuyor ve bu soruna ekip ve yasaklarla ne kadar müdahale edersek edelim ancak ve ancak rahatlatmaya % 15 gibi ufak bir katkı sağlayabiliriz. Parklanma ilçemi merkezinde önemli bir sıkıntı ve vatandaşımızın bilinçsizce hareket etmesi durumu daha da karışık hale getiriyor. Lakin bu noktada belediyemizle ortak projelerimiz var ve önümüzdeki günlerde bu projelerimizin hayata geçmesi ile birlikte kent içi ulaşıma büyük bir katkı sağlayacağız” dedi.

umrhuzurtop1YENİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI YAPIM İÇİN SON AŞAMADA..

Ümraniye’nin İstanbul’daki 39 ilçe arasında suç oranlarının işlenmesi sıralamasında 12 olduğunu da ifade eden Güllüce, ilçe emniyet müdürlüğü binasının da yapım için son aşamaya geldiğini açıkladı. Toplantıya halkın ilgisinin az oluşunu ise Müdür Güllüce, “Bu konuda ben de erken uyarılmadım ve duyuru noktasında bir eksiğimiz olmuş olabilir ancak gelecek sene yine burada olursam söz veriyorum daha erken hareket edip bu salonları en azından yarısına kadar dolduracağım” dedi. Kaymakam Mustafa Çek de, “Daha huzurlu ve güvenli bir Ümraniye için hepimiz elele vermeliyiz” dedi. Toplantıda daha sonra ilçede görev yapan polis memurları arasında başarı gösterenlere birer teşekkür belgesi verildi.

umrhuzurtop2

Reklamı Geç