Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE DAİMA TERTEMİZ!

Yaptığı birçok hizmetle öncü

Yaptığı birçok hizmetle öncü olan ve adından sıkça söz ettiren Ümraniye Belediyesi, her gün düzenli ve programlı olarak ilçeyi temizlemeye devam ediyor. Ümraniye, bu yönüyle İstanbul’un en temiz ilçelerinden biri olmayı sürdürüyor.

temizumr5Ümraniye 2013 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın düzenlediği “Türkiye’nin En Temiz Şehri Yarışması”nda İstanbul’un en temiz ilçesi olarak 1. seçilmişti. Kazanmış olduğu bu ünvana yaraşır şekilde temizlik hizmetlerine devam eden Ümraniye Belediyesi,  Temizlik İşleri Müdürlüğü aracılığıyla ilçenin tüm mahallelerinin çöplerini düzenli olarak topluyor. Yoğunluğun fazla olduğu ana arterlerde çöp alımı gün içerisinde birkaç kez yapılıyor.

temizumr3Her caddenin ve sokağın günlük olarak temizlik personeli tarafından süpürüldüğü ilçede, özel tasarlanmış araçlarla da makineli süpürme çalışmaları devam ediyor. Rutin olarak gerçekleştirilen bu çalışmaların yanı sıra, gruplar halinde çalışan ekipler, kaldırım üzerinde ve diplerinde dönemsel olarak oluşan otların temizliğini de yapıyorlar. Bölge şefleri tarafından sürekli olarak kontrol edilen ilçede, gerekli görüldüğü takdirde cadde ve sokaklarda yıkama çalışmaları yapılarak, çöp konteynerlerinin dezenfekte çalışması da gerçekleştiriliyor.

Atemizumr1yrıca 444 9 822 numaralı Çözüm Merkezi aracılığıyla gelen, anlık gelişen olumsuzluklar da ekipler tarafından en kısa sürede çözüme kavuşturuluyor.

temizumr4

temizumr2

Reklamı Geç