Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE EKREM İMAMOĞLU İÇİN DOLDU TAŞTI..

Seçim çalışmalarına Ümraniye’de devam

Seçim çalışmalarına Ümraniye’de devam eden CHP ve İYİ Parti’nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, kendisine oy versin vermesin herkesi kucaklayacağını söyledi. Partisinin Ümraniye Adayı Cafer Aktürk ile birlikte Alemdağ Caddesi’nde toplanan binlerce vatandaşa seslenen İmamoğlu, Ak Partili seçmenin de oyunu alacağını ifade etti.

CHP ve İYİ Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye’de vatandaşlara seslendi. CHP Ümraniye Adayı Cafer Aktürk ile birlikte Alemdağ Caddesi üzerinde toplanan binlerce vatandaşa seslenen İmamoğlu, kendilerinin terör örgütleriyle aynı noktada gösterilmeye çalışıldığına dikkat çekerek, “Birileri buradan nemalanmak isteyebilir ama bu insanlar buna fırsat vermeyecek” dedi. Mevcut yönetimin, yıllardır deprem konusunda hiçbir şey yapmadığını da sözlerine ekleyen İmamoğlu, “Kartal’da 20’den fazla insan, çöken binada hayatını kaybetti. Şimdi, İstanbul’un riskli binaları için, ‘Üç ayda tespit edin’ demişler, talimat vermişler. Neredeydiniz bugüne kadar? Kartaldaki binanın yıkılmasını mı beklediniz?” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun açıklamaları şöyle: “Oy verenler, vermeyenler demeyeceksin. Benim için oy verenler de vermeyenler de aynı. Oy verenlere teşekkür ederim. Ama biliniz ki, oy vermeyenlere de layık olacağım. Siz de diyeceksiniz ki, ‘İşte seçtiğim adam bu.’ Biz Mevlana’nın, Hacı Bektaş Veli’nin ahlakını sahiplenmişiz. Bu ülkede, bu güzel evlatların bakışlarıyla, bu şehre hizmet etmemek elde değil.”

“Benim en büyük projem, bu şehrin Kadıköy’deki Ahmet’ini, Ümraniye’deki Rabia’sını, Bağcılardaki Mehmet’ini eşitlediğim zaman, ben bu şehrin en büyük belediye başkanıyım. Bizim bu şehirde neredeyse 5 milyon çocuğumuz var. Bu çocuklara sahip çıkmak; geleceğe, bu şehre sahip çıkmaktır. Sadece 2 ayda 180 bin kişi daha işsizler ordusuna katıldı. 4 milyonun üzerinde işsiz var bu ülkede. Bu sorunları kol kola aşacağız. Bu şehirde sanayicisi ile çalışanı ile iş birliği yaratarak bu sorunu aşacağız. Ama önce yoksulluğa yardımcı olacağız.”

‘Kimin parasını kime veriyorsun?’ diyorlar. Ben 16 milyonun parasını 16 milyona veriyorum. Bu kadar net… İstanbullu komşusu aç yatarken tok yatmaz. Biz vatandaşa yardım edip insan ayırt etmezken, göreceksiniz herkes mutlu olacak. 20 sene geldi geçti, deprem konusunda hiçbir şey yapmadılar. Bir şey yapsalar ben onları da başımın üzerinde taşırım.”

“Kartal’da 20’den fazla insan, çöken binada hayatını kaybetti. Şimdi, İstanbul’un riskli binaları için, ‘Üç ayda tespit edin’ demişler, talimat vermişler. Neredeydiniz bugüne kadar? Kartaldaki binanın yıkılmasını mı beklediniz? Mülteci sorunu var bu şehirde. Aklıselim ilgilenmediler. İnsanlara bakarız, koruruz ama ilgilenemediler. Doğrusu bu değil. Böyle olmaz.”

“Ulaşımda iflas ettiler. Halkalı-Gebze hattını açtılar. Tebrik ederim ama 8 yıl sürer mi? Yapamadılar. Çok net söylüyorum. 400 kilometre metro yapacaklardı. 170 kilometrede kaldılar. Yoruldular, enerjileri bitti. Enerjisi olmayanlar İstanbul’u yönetemez. Bu kente dünyaya gözü açık, bir kişiden talimat almayan, halkından talimat alan birisi lazım… Çok net, yoruldular. Ne yapacaksınız biliyor musunuz? Gönderin gitsinler. Emekli edin. Biraz aynaya, kendilerine baksınlar. ‘Nerede yanlış yaptık?’ desinler.”

“Bizi terörist gruplarla ittifakla suçluyorlar. Hadi oradan! Birileri buradan nemalanmak isteyebilir ama bu insanlar buna fırsat vermeyecek. Biz halkımızın hepsini; Laz’ını, Çerkez’in, Kürt’ünü, hep birlikte kucaklayacağız. Ben AKP’lilerin oyunu da alacağım göreceksiniz. Çünkü ben onların genel başkanından daha çok onları düşünüyorum. Gelmiş geçmiş en demokrat belediye başkanı olacağım, göreceksiniz. Ben herkesin belediye başkanı olmak, bu güzel topraklarda belediye başkanlığı yapmak için her akşam Allah’ıma yalvarıyorum. Bu bana bir lütuf. Denizde bir kum tanesi olduğumuzu unutmayıp bu şehri geleceğe hep beraber hazırlamalıyız.”

Reklamı Geç