Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDE FİNANS VE KREDİ SORUNU YOK..

2016 yılı mali genel

2016 yılı mali genel kurulunda gelir ve gider hesaplarına oybirliği ile onay alarak güven tazeleyen Ümraniye Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız, “Bir dönemi daha kar yaparak kapatıyoruz. Esnafımızın güvencesi olmaya devam ediyoruz. KOSGEB’den kredi almaya hak kazanmış ancak bankalarca kredisi verilmeyen bütün üyelerimize açık çağrıda bulunuyorum gelin kredinizi biz verelim” dedi.

ümraniye esnaf kefalet kongre 5Geçtiğimiz hafta sonu 2016 yılı mali genel kurulunu Şark Düğün Salonu’nda gerçekleştiren Ümraniye Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi, geçmiş yılı oy birliği ile onadı. Birlik Başkanı Temel Çoruh’un divan başkanlığı yaptığı kongreye; Ak Parti Milletvekili Hasan Turan, Ak Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, Üsküdar Dudullu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Zihni Teke, Ümraniye Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı Resul Taşcı, Marangozlar Odası Başkanı Suat Yazıcı, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, Şoförler Odası Başkanı Nezih Mert, Kartal, Maltepe, Pendik ve diğer bir çok ilçenin esnaf kuruluşu başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

ümraniye esnaf kefalet kongre 8Genel kurulda esnafa hitap eden Başkan Mehmet Yıldız; “Kooperatifimizin de gönlümüzün de kapıları siz esnafımıza sonuna kadar açıktır. Görev yaptığımız bu kurumda hiç kimseyi kırmadan, dökmeden ve üyelerimizin haklarını sonuna kadar koruyarak idare etmeye çalışıyoruz. Her kuruşuna sahip çıktığımız esnafımızın emanetini en iyi şekilde taşımaya devam edeceğiz” dedi. Son zamanların en tartışmalı konusu KOSGEB kredileri hususuna da değinen Mehmet Yıldız, “Finansman sıkıntımız yok. Üyelerimiz arasında KOSGEB tarafından kredi almaya hak kazanmış fakat bankalarca kredi verilmeyen esnafımız bize gelsin ve kredi işini derhal çözelim” dedi.

ümraniye esnaf kefalet kongre 10Ak Parti Milletvekili Hasan Turan da yaptığı konuşmasında, esnafın Ak Parti iktidarı dönemindeki güven ve istikrar ortamıyla çok daha iyi noktalara geldiğini söyledi. Referandum oylamasına atıfta bulunan Vekil Turan; “Kongrenizin hayırlı olmasını değil uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ümraniye esnaf kefalet kongre 1Ümraniye Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Resul Taşcı da kongrede söz alarak özellikle küçük esnafın her zamanki gibi sıkıntı yaşamaya devam ettiğini ve giderek adeta yok olduğunu söyledi. KOSGEB kredilerinin iddia edildiği gibi esnafın cebine girmediğini savunan Taşcı; “Soruyorum şu salonda kaç kişi bu krediyi istediği miktarda alıp cebine koyabildi” dedi.

ümraniye esnaf kefalet kongre 4

ümraniye esnaf kefalet kongre 11

ümraniye esnaf kefalet kongre 7

ümraniye esnaf kefalet kongre 9

ümraniye esnaf kefalet kongre 6

ümraniye esnaf kefalet kongre 2

ümraniye esnaf kefalet kongre 3

Reklamı Geç