Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ESNAF ODASI, BİNLERCE ÜYESİNİ VE AİLESİNİ İFTARDA BULUŞTURDU..

Her yıl olduğu gibi

Her yıl olduğu gibi bu sene de iftar programını yoğun katılımla gerçekleştiren Ümraniye Esnaf Odası, aşırı ilgi ve Vals Düğün Salonu’nun hizmet yetersizliğine rağmen binlerce üyesini ağırlamayı başardı.

Geleneksel iftar yemeği için bu yıl farklı bir mekan Vals Düğün Salonu’nu tercih eden Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası, binlerce esnaf ve ailesini ağırladı. İstanbul Esnaf Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdoğdu, Üsküdar Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Terlan Kaya, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Cafer Aktürk, MHP İlçe Başkanı Adnan Çakıroğlu, çeşit ilçelerin esnaf odası temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda esnaf ile ailesinin katıldığı iftar daveti beklenenin çok çok üzerinde yoğun katılımla gerçekleşti.

İftar programı öncesinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılımcıları tek tek karşılayan Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, tüm konukları ile yakından ilgilendi. Kur’an-ı Kerim Tilaveti’nin ardından hep birlikte yapılan dualarla orucunu açan Ümraniye esnafı, birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Programda esnafa hitap eden Oda Başkanı Mehmet Özdil, 3 yıl önce yine bu salonda Ümraniye esnafının güven ve teveccühü ile göreve geldiğini hatırlattı ve “İnanın o gün bugün, gece gündüz demeden hep sizin için çalıştık, çabaladık ve geldiğimiz noktada hamdolsun bir çok yenilik ve hizmete yine sizlerle birlikte imza attık. Her şeyden önce sizlerin malı, mülkü olan ve adeta gasp edilmiş trilyonlarca liralık esnafın servetini kurtarmanın hukuki mücadelesini başlattık” dedi.

Başkan Özdil, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Ümraniye esnafının malını kimselere yedirmemekte kararlıyız. ‘Trilyonlarca liralık esnafın malı mülkü dokuz kişinin yetkisine verilemez’ diyerek mahkeme önlerinde başlattığımız mücadele sizlerin lehine gelişerek devam ediyor. Sizlerden bir kez daha rica ediyorum; bu sizin malınız, sizin mülkünüz. Lütfen hepiniz daha duyarlı olun ve bu hak arama davasında bilinçli şekilde yanımızda daha sıkı kenetlenin” dedi.

Ümraniye Esnaf Odası olarak Türkiye çapında ses getirecek hizmet projelerine imza attıklarını kaydeden Başkan Özdil, “Sosyal ve ticari manada esnafımızın yararına çok güzel işler yapıyoruz. Üye aidatlarının düşürülmesi, hizmet anlaşmaları, eğitimler ve kurs programları, yerelde ve genelde esnaf sorunlarının yetkili makamlara iletilip çözüm yollarının bulunması ve daha pek çok hizmeti yaptık, yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz” dedi.

İstanbul Esnaf Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz da yaptığı konuşmada, Ümraniye Esnaf Odası’nın Başkan Mehmet Özdil’le gösterdiği performans sonucu üstün bir yükseliş grafiği sergilediğini ifade etti.

ÇOK GÜZEL BAŞLAYAN İFTAR PROGRAMI, SALONUN HİZMET YETERSİZLİĞİ YÜZÜNDEN BURUK SONLANDI..

Ümraniye Esnaf Odası iftarına yaşanan yoğun katılımın üzerine bir de Vals Düğün Salonu’nun personel yetersizliği ve hizmet eksiği eklenince kısa süreli bir izdiham ve kargaşa yaşandı. Konuklarını memnun edememenin üzüntüsünü yaşayan Oda Başkanı Mehmet Özdil, yeniden sahneye çıkarak yaşananlardan dolayı herkesten özür diledi. Sahnede duygulanan Özdil, “Demek ki böyle aksaklıklar da olabiliyormuş. Aşırı yoğun ilgi ve salonun personel yetersizliği ne yazık ki böyle bir sonuca sebep oldu. Ben herkesten özür diliyorum” dedi. Özdil’in bu davranışı karşısında salon hep birden binlerce kişi ile alkışlarla destek verdi.

Reklamı Geç