Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ESNAF ODASI VE ATLAS HASTANESİ’NDEN YILIN SÜRPRİZİ..

Ümraniye Esnaf Odası’nın kurum

Ümraniye Esnaf Odası’nın kurum ve kuruluşlarla anlaşarak düzenlediği esnaf yararına indirim kampanyaları devam ediyor. Atlas Hastanesi ile yapılan anlaşmayla; Oda üyeleri ile birinci derecede yakınları ve mali müşavirlere muayene ve laboratuvar tetkiklerinde % 25 indirim imkanı sağlandı.

umraniye esnaf atlas hastanesi 3Göreve geldiği günden bu yana sergilediği üstün çalışma performansı ile fark yaratan Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, İstanbul hatta tüm Türkiye genelindeki diğer odalara örnek olacak işlere imza atmaya devam ediyor. Oda olarak; esnafın yararına sayısız hizmetler sağlayan Başkan Özdil ve ekibi, özel kurum ve kuruluşlarla yaptığı indirimli avantajlarla ticari yaşama hareket kazandırıyor.

Sağlıktan eğitime, giyimden gıdaya bir çok konuda indirimli anlaşmaları esnafa sunan Başkan Özdil’in son anlaşması sağlık alanında oldu. Bölgemizin önde gelen saygın özel hastanelerinden Atlas Hastanesi ile esnaf yararına bir anlaşma imzalayan Ümraniye Esnaf Odası, üyelerine önemli bir avantaj sağladı. Ümraniye Esnaf Odası üyeleri ile birinci derecede yakınları ve mali müşavirlerin faydalanacağı anlaşmaya göre Atlas Hastanesi, sosyal güvencesi beylikduzubizimkent.com olan hastaların ayakta muayenesi ve laboratuvar tetkikleri için fark ücretinden % 25 indirim yapacak. Yine sosyal güvencesi olan bütün ameliyat fiyatlarında da % 10 indirim yapılacak ve sosyal güvencesi olmayan hastaların tüm hizmetlerinde % 20 indirim uygulanacak. Oda’nın yönlendirdiği kişilere de check-up’ta 300 TL gibi indirimli bir fiyat uygulanacak.

umraniye esnaf atlas hastanesi 4Bölge esnafını sevindiren anlaşma protokolü, Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil ve Atlas Hastanesi Müdüresi Neriman Güner Ültay ile Hastane Muhasebe Müdürü Yalçın Kara tarafından imzalandı. İmza töreninde bir değerlendirme yapan Oda Başkanı Mehmet Özdil, “Esnafımızın sıkıntı içerisinde olduğunu biliyor ve bunu yetkililere her fırsatta aktarıyoruz. Esnafımıza kolaylık sağlamak adına bir çok kurum ve kuruluşla anlaşmalar yapıyoruz. Bugün de sağlık alanında bir anlaşmaya imza attık. Esnafımız sağlık hizmetlerinde artık % 25 daha az ödeyecek. Amacımız, hem esnafımıza hem de özel kuruluşların ticari hayatına katkı sağlamak” dedi.

umraniye esnaf atlas hastanesi 2Atlas Hastanesi Müdüresi Neriman Güner Ültay da yaptığı kısa açıklamada; sosyal sorumluluk projelerine önem veren bir kurum olarak, esnaf yararına olabilecek bir çalışmada yer almaktan onur duyacaklarını ifade etti. Ültay, Atlas Hastanesi’nin; iç hastalıkları, kulak burun boğaz, kadın hastalıkları ve doğum, nöroloji, üroloji, genel cerrahi, cildiye, medikal estetik, çocuk sağlığı ve hastalıkları, ağız ve diş sağlığı, ortopedi ve travmatoloji, göz sağlığı ve hastalıkları, radyoloji ünitesi, laboratuvarlar ve yoğun bakım hizmetleri, ayrıca bayan kadın doğum uzmanları ve çocuk uzmanları ile 7gün/24 saat hizmet verdiğini sözlerine ekledi.

umraniye esnaf atlas hastanesi 1Sağlık indirimi hakkında detaylı bilgi için: Ümraniye Esnaf Odası İletişim: Telefon: 0216 329 71 20 – 0216 335 16 15 www.umraniyeesnafodasi.org.tr 
Atlas Hastanesi İletişim: 0 216 316 71 61 – GSM: 0551 721 11 10 www.atlashastanesi.com 

Reklamı Geç